Szedł Sasza... z Saszeńką źle, prosimy o ciepłe myśli...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 19, 2008 9:49

jerzykowka pisze:
gosiaa pisze:Nie mogę się doczekac kolejnej Saszkowej opowieści :roll:

Noooo

kiedy u nas właściwie się nic nie dzieje...

Sasza nauczył się udeptywać. Szkoda, że najlepszym podłożem do udeptywania są moje włosy :twisted: tyle, że depcze delikatnie, nie tak jak Klemens, który za każdym depnięciem podnosi łapę tak wysoko jak się da, wyrywając mi kudły.

Znów było ścięcie z Georgiem, ale Czarna Małpa trochę głupieje :) inny styl "walki" mają :D Georg zaczaja się, wyskakuje na Saszę, stroszy się, ugina łapy i jest cały sprężony do skoku. Do tego syczy. Za to Sasza, oczywiście, jak zdąży się odwrócić w porę, to siada, tak trochę się odchyla do tyłu, uszy kładzie po sobie, podnosi łapę i.... tak tkwi niczym maneki neko :roll: głupek jeden. Już mu wczoraj mówiłam, żeby się w końcu odważył i walnął w ten czarny łeb, ale nie. Pacyfista cholerny :twisted:

i tak sobie żyjemy pomalutku, domku ani widu ani słychu :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 19, 2008 9:59

widzę, że u Was tak "różowo" jak u nas :(
czy to się kurcze odmieni kiedyś?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro lis 19, 2008 10:40

mokkunia pisze:widzę, że u Was tak "różowo" jak u nas :(
czy to się kurcze odmieni kiedyś?

Musi sie odmienic, tylko do cholerki: KIEDY???
Usciski dla pacyfisty!!!!!!!

Wcale sie nie dziwie, ze Ci klaki udeptuja- masz barzdzo zachecajaca, piekna czupryna :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 19, 2008 11:02

Georg-inia pisze: tyle, że depcze delikatnie, nie tak jak Klemens, który za każdym depnięciem podnosi łapę tak wysoko jak się da, wyrywając mi kudły.

:ryk:

Georg-inia pisze:Znów było ścięcie z Georgiem, ale Czarna Małpa trochę głupieje :) inny styl "walki" mają :D Georg zaczaja się, wyskakuje na Saszę, stroszy się, ugina łapy i jest cały sprężony do skoku. Do tego syczy. Za to Sasza, oczywiście, jak zdąży się odwrócić w porę, to siada, tak trochę się odchyla do tyłu, uszy kładzie po sobie, podnosi łapę i.... tak tkwi niczym maneki neko :roll: głupek jeden. Już mu wczoraj mówiłam, żeby się w końcu odważył i walnął w ten czarny łeb, ale nie. Pacyfista cholerny :twisted:

Może z Georgiem tak bardziej stanowczo pogadać... 8)
Marcelibu

Post » Śro lis 19, 2008 14:30

Hmmm ... jak tak czytam, to gadanie z Georgiem byłoby jak gadanie z gościem z kijem bejsbolowym w łapie :roll:
Można by oberwać zanim się skończy mówić :)

Domki nie wiedzą co tracą nie mając Saszeńki :P
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro lis 19, 2008 19:33

Myszeńk@ pisze:Hmmm ... jak tak czytam, to gadanie z Georgiem byłoby jak gadanie z gościem z kijem bejsbolowym w łapie :roll:

Żebyś, Ciotka, wiedziała :roll: chociaż ja go absolutnie rozumiem, jak do mnie mówi. Tylko, że w większości przypadków, są to słowa powszechnie uważane za niecenzuralne :oops: czasem tylko, jak bardzo czegos chce, to potrafi ładnie poprosić. Ale tylko raz, no góra dwa. Jak nie dostaje tego, o co prosi, to znów zaczyna rzucać mięsem :twisted:

no nic, nie popisałam się wychowawczo, co nie raz już tu publicznie wyznawałam. Teraz za późno na pedagogikę.

A Sasza chodzi i jojczy. Jojczy, bo Duży nie kupił serca wołowego i jak to tak, że kot ma suche jeść? :twisted: no dali co prawda trochę puszeczki, ale co mięso to mięso, choćby to trzewia wołu być miały...

Georg-inia

Post » Śro lis 19, 2008 19:42

Georg-inia pisze:
Myszeńk@ pisze:Hmmm ... jak tak czytam, to gadanie z Georgiem byłoby jak gadanie z gościem z kijem bejsbolowym w łapie :roll:

Żebyś, Ciotka, wiedziała :roll: chociaż ja go absolutnie rozumiem, jak do mnie mówi. Tylko, że w większości przypadków, są to słowa powszechnie uważane za niecenzuralne :oops: czasem tylko, jak bardzo czegos chce, to potrafi ładnie poprosić. Ale tylko raz, no góra dwa. Jak nie dostaje tego, o co prosi, to znów zaczyna rzucać mięsem :twisted:

no nic, nie popisałam się wychowawczo, co nie raz już tu publicznie wyznawałam. Teraz za późno na pedagogikę.

A Sasza chodzi i jojczy. Jojczy, bo Duży nie kupił serca wołowego i jak to tak, że kot ma suche jeść? :twisted: no dali co prawda trochę puszeczki, ale co mięso to mięso, choćby to trzewia wołu być miały...

Zabraklo Wam serca dla Saszy :strach: 8O
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lis 20, 2008 10:56

jerzykowka pisze:Zabraklo Wam serca dla Saszy :strach: 8O

Trzeba to gdzieś zgłosić!!!

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 21, 2008 9:35

jerzykowka pisze: Zabraklo Wam serca dla Saszy :strach: 8O

niedopatrzenie zostało naprawione i już popołudniu Sasza obżarty serduchem do wypęku, leżał na łóżku, mył łapę (przednią, bo do tylnej przez napęczniały brzuszek chwilowo nie sięgał) i co chwilę bekał radośnie :roll:

to jest taki fajny kot, że normalnie nie mogę :love:

Georg-inia

Post » Pt lis 21, 2008 9:40

Ale fajnie :1luvu:
Czy mozna prosic o jakas fotke przeslicznej urody :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lis 21, 2008 12:21

będą foteczki, jak Duża wróci zanim zrobi się ciemno jak w rzyci :P

tymczasem wczoraj TŻ był u swojej siostry, ta wręcza mu najpopularniejszy łódzki szmatławiec, TŻ otwiera gazetę a tam Sasza :D
I to jeszcze w towarzystwie bardzo, bardzo miłym. O, proszę :)

Obrazek

Georg-inia

Post » Pt lis 21, 2008 12:31

WOWWWWWWWWW :!: :!: :!: Ale promotion!!!! 8O
Super!
Ale nie widzę, by podano tam jakiekolwiek namiary na Was.
W sumie ten szmatławiec trochę ludzi jednak czyta, może ktoś się w Saszce i Mijce zakocha??

OBY!! Kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lis 21, 2008 12:41

O MAtko
nareszcie jakieś prawdziwe GWIAZDY
a nie tylko dodaidodaidoda
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lis 21, 2008 12:48

SUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko rzeczywiscie szkoda, ze namiarow nie ma. Ale przynajmniej ludzie moga sie dowiedziec, ze zwierzaki tez potrzebuja rodzin zastepczych i ze takie sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pieknie sie dzieciaki prezentuja :love:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lis 21, 2008 13:09

nasze namiary ma redakcja... może jak ktoś by się zgłosił, to podadzą, albo się znami skontaktują... nie wiem, szczerze mówiąc, jak to działa :oops:

a w podpisie jest "FOT. KOTYLION.pl" :mrgreen:

przede wszystkim, niezależnie od tego, czy Mija i Sasza znajdą dzięki temu domki, to jasno i wyraźnie napisano, że schronisko to nie jest miejsce dla zwierząt. I to się bardzo, bardzo liczy :ok:

Georg-inia

[poprzednia][następna]