kalair pisze:Iskropka pisze:Dzień Dobry niedzielnie. Emma poszła sobie!
Witanko Iskropko i Kropciu!
Proszę dla Was-

Dzienkujemy! Co tam Kwiatek? Lafinek cudniejszy!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Iskropka pisze:Dzień Dobry niedzielnie. Emma poszła sobie!
Dorota pisze:kalair pisze:Wczoraj mieliśmy gości. A wzeszłym tygodniu dostałam śliczne kalanchoe..Więc wczoraj przyniosłam do pokoju, coby chociaż jeden kwiatuszek był..Zapomniałam na noc wynieść..
Lafi-kwiatowy potwór-zdążyła się z nim rozprawić..Kwiatuszki rozsiane po całym pokoju..ziemia takoż..Posprzątałam, a jeszcze co chwilę wyciągnie z jakichś zakamarków ziemię, i się nią bawi..
Zbulwersowałam się..![]()
Niby czym?
Ikebana?
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:Dzień Dobry niedzielnie. Emma poszła sobie!
Witanko Iskropko i Kropciu!
Proszę dla Was-[/quote
Dzienkujemy! Co tam Kwiatek? Lafinek cudniejszy!
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Wczoraj mieliśmy gości. A wzeszłym tygodniu dostałam śliczne kalanchoe..Więc wczoraj przyniosłam do pokoju, coby chociaż jeden kwiatuszek był..Zapomniałam na noc wynieść..
Lafi-kwiatowy potwór-zdążyła się z nim rozprawić..Kwiatuszki rozsiane po całym pokoju..ziemia takoż..Posprzątałam, a jeszcze co chwilę wyciągnie z jakichś zakamarków ziemię, i się nią bawi..
Niby czym?
Ikebana?
He. he..Swoją nieodpowiedzialnością!![]()
Zostawić kwiatka w jednym pokoju z LAFIZDROLEM?! Zaćmienie nocne miałam? !:twisted:
trawa11 pisze:moś pisze:Albo robi obiad
pewnie zostało jej od wczoraj
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Wczoraj mieliśmy gości. A wzeszłym tygodniu dostałam śliczne kalanchoe..Więc wczoraj przyniosłam do pokoju, coby chociaż jeden kwiatuszek był..Zapomniałam na noc wynieść..
Niby czym?
Ikebana?
He. he..Swoją nieodpowiedzialnością!![]()
Zostawić kwiatka w jednym pokoju z LAFIZDROLEM?! Zaćmienie nocne miałam? !:twisted:
Byle kwiatek nie byl trujacy.
Niech sie dziewczyna bawi