Ich czworo - Serwis, Leośka, Czarek i Teo - Mucia za TM :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 17, 2009 20:48

Mucka jako 15 latka (jakos tak wlasnie jej stuknelo) ma specjalne prawa czyli brak innych koteckow
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt cze 19, 2009 18:06

Leo pogielo... nie dosc ze przychodzi do wyrka jak leze z ktoryms maluchow, to jeszcze zamiast gnojkowi wtluc to laskawie liznie go ze dwa razy. No normalnie sie o nia martwie... ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Pt cze 19, 2009 18:09

goska_bs pisze:Leo pogielo... nie dosc ze przychodzi do wyrka jak leze z ktoryms maluchow, to jeszcze zamiast gnojkowi wtluc to laskawie liznie go ze dwa razy. No normalnie sie o nia martwie... ;)

8O :ryk:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt cze 19, 2009 18:37

Gocha, to kiedy Leo na badania jedzie? bo może się spotkamy, jak zawiozę Georga z tego samego powodu :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt cze 19, 2009 18:50

goska_bs pisze:Leo pogielo... nie dosc ze przychodzi do wyrka jak leze z ktoryms maluchow, to jeszcze zamiast gnojkowi wtluc to laskawie liznie go ze dwa razy. No normalnie sie o nia martwie... ;)

Leo po prostu stwierdziła że ,tylko spokój ją uratuje przed tym co wyczynia jej Duża :twisted:

wiedźma_65

Od: Śro lis 08, 2006 22:38

Post » Sob cze 20, 2009 21:17

wiedźma_65 pisze:

Leo po prostu stwierdziła że ,tylko spokój ją uratuje przed tym co wyczynia jej Duża :twisted:

Moze i tak :twisted:
Ciekawe co powiedza kotecki po wizycie dzielnicowego 8O bo czeka mnie wizyta dzielnicowego - w zwiazku z tym ze wg sasiadow gina koty spod smietnika zlozyli na mnie donos. Ja przeciez lapie koty i nie wiadomo co z nimi robie. Zrobili mi dzika awanture pod klatka i malo mi nie wyrwali kontenera z burasiatkiem bo pewnie skrzywdze. Ja tam widuje pod smietnikiem 3 stale + nowa czarna + wypuszczany kot. No i wg nich nie kocham kotow bo ich nie karmie tylko lapie
Pewnie ze nie kocham kotow :!: :!:
Obrazek

goska_bs

Post » Nie cze 28, 2009 8:34

Leo wrocila do normy... powiedzialabym ze nawet ja przekracza :twisted:
Dwa male latajace czarne i 2 bure w klatce byla w stanie ale jak od piatku dolaczyly 2 chojenskie kurczaki ma dosc... chodzi buczy, bije, rzyga :(

Przedstawiam przedszkole w kolejnosci pojawiania sie:
Bingo - max 6 tyg - najmniejszy w przedszkolu. Od czwartku (kiedy to planowalam mu pisac ogloszenie adopcyjne) z zagluconymi oczami :twisted: Rozmruczany, kochajacy ludzi i koty.
Obrazek

Teo - ok 3 miesiace, jedyna zdrowa, odrobaczona i zaszczepiona. Gotowa do adopcji, najspokojniejsza z czesci latajacej luzem ale ma swoje za uszami ;) Jej idolem jest wujek Serwis 8O
Obrazek

pieCzarek - ok 7 tyg
Mimo ze juz 2 tyg u mnie dalej plochliwy, wiec mieszka w klatce. Stare ognisko grzyba zaczyna zarastac ale lysieje dalej :twisted: Dostal w czwartek druga serie felisvaca.
Obrazek

Tuzemka - ok 7 tyg
ostatnia zlapana na Teofilowie, ta co to grala ze mna 3 tyg w ciuciubabke i robila za panienke z okienka :twisted: Nadal wystraszona, mieszka w klatce z pieCzarkiem. Postepy w oswajaniu minimalne - ale ja nie mam dla niej czasu :oops: Odrobaczona, mala plamka grzyba na brodzie
Obrazek

Chojenskie Kurczaki - sa u mnie od piatku, kiedy to musialy opuscic lecznice u kochanej CC
Lewy - przekochany chlopaczek. Lewy bo lewe oczko zamglone, do tego mala przepuklina. Ze o grzybku i resztkach swierzba nie wspomne :roll: Od poczatku sypia ze mna w wyrku i mruczy.. mruczy ... mruczy... udeptuje i daje baranki i buziaki :)
Obrazek

Prawa - zestaw jak u Lewego, tyle ze zmiany na prawym oczku duzo wieksze niz u brata, jest tez zmiana na lewym oku, do tego duzo wieksza prepuklina. Mala trzpiotka :) drazniaca pieCzarka i Tuzemke lazac im po dachu klatki i ... napadajaca regularnie na Leo :roll: Chociaz motorek tez ma piekny kiedy zaszczyca mnie wizyta w wyrku ;)
Obrazek Obrazek

Cala 6stka ma apetyty jak smoki ;) Dzis nad ranem przylapalam Teo na wyzeraniu chrupek duzym burasom - tych dzieciecych nie chciala jesc 8O
Wsystkie pieknie kuwetuja, oczywiscie najchetniej w kuwetach duzych kotow, a duze wola male kuwetki.
Generalnie cyrk na kolkach :twisted:

Leo
Obrazek
Serwis na strategicznym miejscu niedostepnym dla szaranczy
Obrazek
Mucia
Obrazek
Obrazek

goska_bs

Post » Nie cze 28, 2009 9:28

:D :D
Cudne, Gosiu.

Kciuki za leczenie i domki.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Nie cze 28, 2009 11:24

Małe przedszkole :lol: trzymam kciuki za zdrówko (psychiczne rezydentów też) :lol: :ok:

Cameo

Post » Pt wrz 18, 2009 18:40 Re: Ich Troje czyli Serwis, Leośka i Mućka i przedszkole szt 6

U nas bez zmian w liczebnosci stada 8O

Jak nie grzyb to kichawka, jak nie kichawka to grzyb.
Do tego Leo oberwala od ktorejs szaranczy w oko :twisted:

Generalnie sodomia i gomoria to przy tym co u nas sie dzieje to pikus :roll:

Prosimy Ciocie o podrzucanie watku adoptusiow zanim my razem z duza nie wyladujemy w psychiatryku albo nie padniemy z braku czasu na cokolwiek

viewtopic.php?f=13&t=100278&p=4934884#p4934884

Podpisano
Serwis, Leo i Mu
Obrazek

goska_bs

Post » Nie paź 04, 2009 10:45 Re: Ich Troje czyli Serwis, Leośka i Mućka i przedszkole szt 6

Sodomia i gomoria trwa :roll:
Od wczoraj 8 szt lacznie z Leo 8O ma glupawke totalna. Po chalupie szaleje buro-czarne 32 lapne tornado robiac totalne przemeblowanie - stolik, fotele, pufy, drapak zmieniaja co i rusz swoje polozenie :twisted:
ciekawe kiedy przestawia szafe i wyrko :evil:
No chyba ze ja juz nie zdzierze i wystawie je za okno ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Nie paź 04, 2009 10:54 Re: Ich Troje czyli Serwis, Leośka i Mućka i przedszkole szt 6

goska_bs pisze:Sodomia i gomoria trwa :roll:
Od wczoraj 8 szt lacznie z Leo 8O ma glupawke totalna. Po chalupie szaleje buro-czarne 32 lapne tornado robiac totalne przemeblowanie - stolik, fotele, pufy, drapak zmieniaja co i rusz swoje polozenie :twisted:

Szafę i wyrko znaczy się? Obrazek

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Nie paź 04, 2009 14:12 Re: Ich Troje czyli Serwis, Leośka i Mućka i przedszkole szt 6

Szafa za oknem ujdzie, ale wyrko???
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Nie paź 04, 2009 16:58 Re: Ich Troje czyli Serwis, Leośka i Mućka i przedszkole szt 6

:ryk:

Cameo

Post » Nie paź 04, 2009 17:24 Re: Ich Troje czyli Serwis, Leośka i Mućka i przedszkole szt 6

varia pisze:
goska_bs pisze:Sodomia i gomoria trwa :roll:

Szafę i wyrko znaczy się? Obrazek

Dokładnie :D przecież nic (nikogo :wink: ) innego Gosia nie miała na myśli :twisted:

wiedźma_65

Od: Śro lis 08, 2006 22:38

[poprzednia][następna]