Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga1 pisze:Dobra, to ja też ide sprzątać
pstryga pisze:Aga1 pisze:Dobra, to ja też ide sprzątać
no do roboty baby do roboty. Stachu od dziś jest zajęty
tomoe pisze:A mój domowy Stach jest rozczarowany postawą forumowego Stacha; jak mu powiedziałam, że ten ostatni wziął kota to usłyszałam "Co? Tylko jednego?!"
dorot pisze:Doczytałam, to jakieś szaleństwo ten wątek![]()
oplułam bratu trzy razy monitor, może nie zauważy
Jadę do domu, bo wkrótce Stachu przyjeżdża po Iskierkę.
Mysia pisze:Kurcze, ja też muszę sprzątać...![]()
Coś czuję, że mąż Vienny po prostu w końcu przestał leżeć i zrobiło się strasznie...na przykład sam postanowił wyciągnąć gila z komina......a może Vienna uciekając przed mężowskim gniewem wolała już towarzystwo gila w kominie...Możliwości jest wiele...
Aga1 pisze:Mysia pisze:Kurcze, ja też muszę sprzątać...![]()
Coś czuję, że mąż Vienny po prostu w końcu przestał leżeć i zrobiło się strasznie...na przykład sam postanowił wyciągnąć gila z komina......a może Vienna uciekając przed mężowskim gniewem wolała już towarzystwo gila w kominie...Możliwości jest wiele...
Hmmm .......
Myślisz, że mąż wsadził Viennę do komina razem z gilem ?????
Mysia pisze:Aga1 pisze:Mysia pisze:Kurcze, ja też muszę sprzątać...![]()
Hmmm .......
O, to jest jeszcze inna możliwość, ja obstawiałam tę, że Vienna sama tam wskoczyła...
Aga1 pisze:Mysia pisze:Aga1 pisze:Mysia pisze:Kurcze, ja też muszę sprzątać...![]()
Hmmm .......
O, to jest jeszcze inna możliwość, ja obstawiałam tę, że Vienna sama tam wskoczyła...
W pogoni za mężem, który wszedł do komina w celu wyciągnięcia gila ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 21 gości