A co do Bezi i sąsiada, nawet strachliwym kotom zdarza się, że jakiś obcy człowiek je zafascynuje. Moja panikara Ciorna tak zareagowała na moją koleżankę, a później na męża kuzynki. Innych ludzi się bała, a do tej dwójki sama podeszła.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Myślałam że zaskoczona kolorem roweru, a to o sąsiada chodziłoAle możliwe, jak przyjechał do nas Leszek w rycerskich szatach, to Loco też bardzo ostrożnie do niego podchodził, jakby wiedział że ludzie się tak dziś nie ubierają
Więc może i Bezia zainteresowała się innym kolorem skóry
ewar pisze:Samych dobrych dni i wszystkiego najlepszego z okazji imienin![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Najlepszego imieninowo
A co do Bezi i sąsiada, nawet strachliwym kotom zdarza się, że jakiś obcy człowiek je zafascynuje. Moja panikara Ciorna tak zareagowała na moją koleżankę, a później na męża kuzynki. Innych ludzi się bała, a do tej dwójki sama podeszła.
Anna2016 pisze::201440![]()
![]()
![]()
Silverblue pisze:Nul, wszystkiego naj naj naj![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Aniu Nul wszystkiego najlepszego, zdrowia dla Ciebie i (przy okazji) dla kotów, weny twórczej i pięknych wierszy!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nul pisze:Ostatnio wena tylko na imieninach i urodzinach się prezentyjeDla Joubikatów i Solenizantów poematy powstają
O kotach nic…
No i wciąż nie ma tomiku…
Ej, Nul, weź się do roboty!
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole, Google Adsense [Bot], Lifter, zuza i 1049 gości