Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Siedze z kawa i czekam az mi sie zachce chcieć
Wczoraj sie tyle narobiłam w pracy ze dzisiaj nie chce mi sie isc. Bo dzisiaj mam kolejna ciezka robote do zrobienia
Kolezanka z mezem na wiosnę 2020 wyprowadzają sie z Kutna. Pytała mnie ostatnio czy do Deichmana nie chcialabym za nia przyjsc. Wiec jak by sie udalo miałabym prace na start juz od stycznia moze. Chcialabym bo lubie obsługiwać klientów. W lumpeksie bardzo dobrze mi sie pracowało. Wiec moze tu tez. Zobaczymy co z tego wyjdzie
mir.ka pisze:Z ciekawości zważyłam ile daję jeść kotom i wychodzi tak 70-80g (x3), bo każda karma ma inną wagę, z tego koty zjadają moze 1/3, ale miska musi być napełniona, tak jak z wodą - musi być nalane po brzegi, bo inaczej uważają, ze nie ma wody![]()
u mnie jedynie po Purizonie Rudzia przytyła, bo tylko ona jadła i jeszcze dostała zapalenia pęcherza bo to karma wysokobiałkowa i nie wskazana dla starszych kotów, jak ją przestałam kupować to zrzuciła nadmiar kg bez żadnej diety
a jak można podtuczyć małego kota?
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:Z ciekawości zważyłam ile daję jeść kotom i wychodzi tak 70-80g (x3), bo każda karma ma inną wagę, z tego koty zjadają moze 1/3, ale miska musi być napełniona, tak jak z wodą - musi być nalane po brzegi, bo inaczej uważają, ze nie ma wody![]()
u mnie jedynie po Purizonie Rudzia przytyła, bo tylko ona jadła i jeszcze dostała zapalenia pęcherza bo to karma wysokobiałkowa i nie wskazana dla starszych kotów, jak ją przestałam kupować to zrzuciła nadmiar kg bez żadnej diety
Dać mu Purizon
A tak seroo dawać więcej mlesia
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:Z ciekawości zważyłam ile daję jeść kotom i wychodzi tak 70-80g (x3), bo każda karma ma inną wagę, z tego koty zjadają moze 1/3, ale miska musi być napełniona, tak jak z wodą - musi być nalane po brzegi, bo inaczej uważają, ze nie ma wody![]()
Dać mu Purizon
A tak seroo dawać więcej mlesia
mlesia?
kupię Purinon, a ona nie ruszy, za to Rudzi zaszkodzi![]()
ostatnio przejechałam się na kilku "super" karmach, co z tego , ze skład dobry, jak koty nie jedzą, bo za duże chrupki
MonikaMroz pisze:Siedze z kawa i czekam az mi sie zachce chcieć
Wczoraj sie tyle narobiłam w pracy ze dzisiaj nie chce mi sie isc. Bo dzisiaj mam kolejna ciezka robote do zrobienia
Kolezanka z mezem na wiosnę 2020 wyprowadzają sie z Kutna. Pytała mnie ostatnio czy do Deichmana nie chcialabym za nia przyjsc. Wiec jak by sie udalo miałabym prace na start juz od stycznia moze. Chcialabym bo lubie obsługiwać klientów. W lumpeksie bardzo dobrze mi sie pracowało. Wiec moze tu tez. Zobaczymy co z tego wyjdzie
mir.ka pisze:Z ciekawości zważyłam ile daję jeść kotom i wychodzi tak 70-80g (x3), bo każda karma ma inną wagę, z tego koty zjadają moze 1/3, ale miska musi być napełniona, tak jak z wodą - musi być nalane po brzegi, bo inaczej uważają, ze nie ma wody![]()
MonikaMroz pisze:Chłop mój odzie dzisiaj do internisty i na ekg.
Oby to nie było to co mi się wydaje![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości