Duża dziękuje Kubunio jest kochanym kocurkiem Jedz Sabciu, duże się bardzo cieszą i śpią spokojnie jak kotki jedzą i robią ładne kup...
Łatka około godz. 16tej zjadła ok. 15 chrupek, nie chciała ulubionego jogurtu, natarłam jej łapkę sporą ilością pasty na kłaczki + smecta. Zobaczymy jak będzie z apetytem wieczorem i rano. Pytałam pana weta co zrobić jeśli kiedyś pilnie będę musiała przyjść bo u niego są zapisy na wizyty to powiedział żebym dzwoniła, jeśli nie będzie miał kolejki to przyjmie. Łatka prosi o kciuki za apetyt. A Zunię w przyszłym tygodniu nieubłaganie będę łapać na kontrolę i ew.szczepienie do starszej pani wet. dla Was:
Lady dla Ciebie... Twój Lucas. Duża "poniosła" się honorem i próbuje mnie wyczesać. Jej zdaniem ma już dwa dodatkowe koty. To moje klony. Ja też nie mam pojęcia czemu jestem taki owłosiony. Lucas
Ostatnio edytowano Pt wrz 28, 2018 19:36 przez lucas 2014, łącznie edytowano 1 raz
Dziękuję Lukasku i Lukas2014 Lukasek na zdjęciu piękny wyluzowny kocurek! Latka. ...zjadła ok 2/3 porcji gotowanego dorsza i ciut chrupek i polizala jogurtu i jeszcze jedno: odważyła się wejść do altanki! kiedy kończyła jeść lunał deszcz, nareszcie będzie jej sucho i zacisznie. Migusia bedzie czuwać nad nią.
Lucasku, jak pięknie wygladasz! A owłosiony jesteś jako kocurek i Duża powinna się cieszyć, że ma co wyczesywać Dla ciebie, mój dzielny Rycerzu sto i Twoja Sabcia
Ciociu, jak to dobrze, że Łatka trochę je i że przestała się bać altanki! Noce są takie zimne, Łatka zmarzłaby i mogłaby się przeziębić Trzymamy łapki za Łatkę! Sabcia z dużą
Był dziś mój brat i próbował mi podłączyć internet w telewizorze, niby się udało, ale jeszcze trzeba nad tym popracować
Miau. Latka kolacje zjadła ladnie -gotowana rybę i chrupki i jogurt i na łapkę dostała pastę na klaczki z odrobiną smecty. Dostała nowy kocyk do altanki i chyba się jej spodobał Miaidobranoc Wszystkim Zunia