Cosia Czitka Balbi i dachowce.TEN DZIEŃ. Cud narodzin!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 07, 2018 19:15 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam inwestuje!

Rozwaliłas mi system Czitka :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw cze 07, 2018 19:20 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam inwestuje!

Zapraszam na bazarek :P
viewtopic.php?f=20&t=185450
:roll:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Czw cze 07, 2018 20:18 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam inwestuje!

enig pisze:Kubek z Mamą śliczny.

No, mi się też ten z Mamą podoba
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob cze 09, 2018 19:17 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam kubki i puzzle

Bardzo jesteśmy zajęci i przejęci, ale muszę coś uzupełnić. Upały potworne. Pasio daje radę mimo gorąca wszechogarniajacego, tutaj na tarasie, a zaraz za nim Czitusia, która jest przeszczęśliwa, dostała drapak zewnętrzny 8)
Obrazek
Obrazek
Jeżeli już jesteśmy przy Czitusi, to powiedzcie mi kto w nocy wypija tę całą miskę wody, przy której ona teraz stoi. Krokodyle? Hieny? Słonie??? :strach:
Na kolację przyszedł Brat, bardzo elegancki 8O :1luvu:
Bardzo proszę, a nie mówiłam, że Brat ma dom! :P
Obrazek
Bardzo jest przystojny teraz, piękna obróżka!
Reszta moja leży pod krzakami, a Pasio na środku ogrodu i albo się myje, albo robi Balerony.
I kto mówił, że jest taki gruby, że się nie może umyć? Może, i to jak dokładnie :P
Obrazek
Obrazek
A tutaj pozdrawia wszystkich forumowiczów, wie, że jest kochany i Was też bardzo kocha :1luvu:
Obrazek
Dynia rośnie. Jest już bardzo rozgałęziona, ale czekamy na dzień, w którym zakwitnie.
Obrazek
To będzie wielki dzień. Dzień, w którym ZAKWITNIE DYNIA.
Idę na jeżyki, to już ten czas.
Obrazek

czitka

Post » Sob cze 09, 2018 20:05 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam kubki i puzzle

Zawodnik sumo. :D
czitka pisze:(...)
Obrazek(...)

Piękny języczek. :D
czitka pisze:(...)
Obrazek
(...)

A Brat przyszedł w stroju wizytowym. :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob cze 09, 2018 20:07 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam kubki i puzzle

Po cichutku zazdroszczę dyni. Mi padł ogórek na balkonie :placz: :placz: :placz:
A już się zawiązywały małe ogóreczki :cry:
Nie wiem co mu się stało.
Najładniej w tym roku rośnie mi koperek.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob cze 09, 2018 20:50 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam kubki i puzzle

Canon MG 2150- takie urządzenie wielofunkcyjne. Oddam za darmo. Użyte dwa razy. Drukarka w nim atramentowa. Stoi chyba już trzy lata i zawadza. Ktoś potrzebuje może? Odbiór wyłącznie osobisty we Wrocławiu 8)
Dynia rośnie. Jeże przyszły. Pasiek wyszedł.
Obrazek

czitka

Post » Sob cze 09, 2018 21:20 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam kubki i puzzle

MB&Ofelia pisze:Po cichutku zazdroszczę dyni. Mi padł ogórek na balkonie :placz: :placz: :placz:

Ja przepraszam, że się wtrącę, ale pytam całkiem serio- te ogórki sadziłaś w doniczce czy to może taka metafora ogródka podbalkonowego ?

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Sob cze 09, 2018 21:22 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam kubki i puzzle

Chikita pisze:
MB&Ofelia pisze:Po cichutku zazdroszczę dyni. Mi padł ogórek na balkonie :placz: :placz: :placz:

Ja przepraszam, że się wtrącę, ale pytam całkiem serio- te ogórki sadziłaś w doniczce czy to może taka metafora ogródka podbalkonowego ?

W doniczce. Całkiem sporej. Wodę miał, ziemię z nawozem miał... i zdechł :placz:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob cze 09, 2018 21:31 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam kubki i puzzle

Ja próbowałam rok temu rzodkiewkę posadzić, ale oprócz bujnej naci i korzonków guzik wyszło...
Płaczę z Tobą- mi pomidory w tym roku nie kwitną. Krzak zaraz będzie na pół balkonu, a kwiatuszka ani jednego :(

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Sob cze 09, 2018 21:40 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam kubki i puzzle

Rzodkiewki słabo się udają na balkonie, mi wyszły bodajże raz. Pomidory kwitną, ale owoców nie za dużo. Papryka za to tfu tfu zaczyna ładnie owocować. Koperku jak nigdy, naprawdę sporo. Seler jeden piękny, drugi marny, ale może odżyje. Lubczyk chwilowo podupadł, ale też może odżyje. Szczypior z cebuli już podjadam.
Za to szparagowa fasola nawet nie raczyła wykiełkować. A ogórek padł...

Sorki za OT :oops:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob cze 09, 2018 21:43 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam kubki i puzzle

czitka pisze: Pasiek wyszedł.

ale wyszedł gdzie, za ogród ?????????? czy z domu ? 8)

Tak w ogóle jeżyki cudne, dynie cudne, koty no to już zupełnie.

A woda z misek paruje, w mnie na działce jest to samo, nalewane wieczorem do dwóch dużych misek, poznym rankiem sucho. No pije z nich pewnie z 5-6 kotów, i jakieś ptaki, ale reszta po prostu paruje.

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Sob cze 09, 2018 22:18 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Bazarek dla kropkaXL

Wyszedł z domu, bo Mama czeka :P
Słuchajcie, wielka prośba. Nasza kropkaXL znalazła się w bardzo trudnej sytuacji.viewtopic.php?f=1&t=185488 Bardzo proszę Was wszystkich o wsparcie. Zapraszam tutaj viewtopic.php?f=20&t=185450&p=12012037#p12012037, zmieniłam całą formułę licytacji, wszystko na koty naszej forumowej kropka.XL, pomóżmy!!!!!!
Przypomnę, że licytujemy trzy kubki i trzy komplety puzzli.
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

czitka

Post » Nie cze 10, 2018 9:40 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam kubki i puzzle

czitka pisze:Canon MG 2150- takie urządzenie wielofunkcyjne. Oddam za darmo. Użyte dwa razy. Drukarka w nim atramentowa. Stoi chyba już trzy lata i zawadza. Ktoś potrzebuje może? Odbiór wyłącznie osobisty we Wrocławiu 8)
Dynia rośnie. Jeże przyszły. Pasiek wyszedł.

Hej Czitka :D ja chętna na to urządzenie jeśli skaner działa , mam taki duży klamot że bardzo chętnie sobie podmienię :)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

[poprzednia][następna]