Dałam jej na kolacje. Powąchała i poszła na drapak spać

Ale niech stoi, może zje...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:A my właśnie jedziemy na rynek do Wrocławia, cos popatrzec, posiedzieć sobie. Na jakąś kolacje
Moli25 pisze:A my właśnie jedziemy na rynek do Wrocławia, cos popatrzec, posiedzieć sobie. Na jakąś kolacje
Aia pisze:Moli25 pisze:A my właśnie jedziemy na rynek do Wrocławia, cos popatrzec, posiedzieć sobie. Na jakąś kolacje
Uuu jaki fajny wieczór się szykuje![]()
Choć popołudniowa drzemka z kotem wygrywa
Moli25 pisze:Aia pisze:Moli25 pisze:A my właśnie jedziemy na rynek do Wrocławia, cos popatrzec, posiedzieć sobie. Na jakąś kolacje
Matko... My cały dzień dziś w łóżku z Fuksem. Z przerwą 2 godzinna na obiad u mojej mamy.
Młode ziemniaczki, kapusta młoda zasmazana i jajko sadzoneprosta rozpusta a ile radości
Moli25 pisze:Aia pisze:Moli25 pisze:A my właśnie jedziemy na rynek do Wrocławia, cos popatrzec, posiedzieć sobie. Na jakąś kolacje
Matko... My cały dzień dziś w łóżku z Fuksem. Z przerwą 2 godzinna na obiad u mojej mamy.
Młode ziemniaczki, kapusta młoda zasmazana i jajko sadzoneprosta rozpusta a ile radości
Aia pisze:Szybko minęła ta Twoja rekonwalescencja albo Ty szybko doszłaś do siebie po operacji
Gosiagosia pisze:Ja też dziś sprzatam. Łososia jadłam w niedzielę też z młodą kapustą. Kapusty narobiłam na parę dni. Dziś udko z kurczska i fasolka szparagowa z maselkiem i bułka tarta. Chłodniej aż chce się żyć. Lubię upał ale nad morzem. Miłego dnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], lucjan123 i 22 gości