Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Co to jest Bombka dla Kota?
gatiko pisze:Miiiiszka![]()
MaryLux pisze:![]()
![]()
bulba pisze:Dzieńdoberek najukochańsze Mysieńko-Sylwinki![]()
![]()
Słodkie te zdjęcia są
kalair pisze:Ach Mysiuniu Kochana!![]()
FElunia pisze:
maciejowa pisze:Mysza, pogoń Dużą, żeby odpowiedziała mojej Dużej co to jest ta Bombka dla Kota, bo mnie zamęczy tym pytaniem!
Łatek zdenerwowany.
Kociara82 pisze:cudowna Mysia
Moli25 pisze:Przegapiłam takie zdjecia fantastyczne![]()
musze sie ogarnąć
Cudowne pierwsze zdjecie- widac kompletny błogostan
kussad pisze:Myszus![]()
Śliczne zdjęcia a jeszcze lepsze komentarze
Ewa L. pisze:Hejka Myszatki!
kalair pisze:Cześć Myszolandki!![]()
klaudiafj pisze:Cześć Mysio-Pysio i Sylwuniu
maciejowa pisze:Mało precyzyjna ta informacja. Napisz coś więcej.
Myszolandia pisze:maciejowa pisze:Mało precyzyjna ta informacja. Napisz coś więcej.
![]()
![]()
jak masz ochotę sie wybrać do schronu,spotkać kilka forumówek,to rezerwuj sobie ten 13 - ty
To jest takie coroczne spotkanie na rzecz footerek,taki mały poczęstunek,a zarazem okazja,żeby przynieść coś futerkom co tam są,jakieś zabawki ,koce,cokolwiek chcesz,karmę jakąś lepszą.Robiąc się kiciom za świętego Mikołaja przy okazji spotykasz,poznajesz fajoskich ludzi min.z miau
Super spotkanie ogólnie z tego co widziałam po opisach zeszłorocznego
Ja sama ostatecznie nie wiem czy pojadę,bo 18 - tego mam dopiero gips ściągany ,więc ja pod wielkim znakiem zapytania jestem jeszcze,ale chętna jestem ogromniasto
maciejowa pisze:Nie mogę się zdeklarować w tej chwili, to jeszcze dwa tygodnie. Czy nawet trzy. Nie wiem co będzie jutro, a co dopiero za taki czas.. Ale pomyślę nad tymDzięki za info
klaudiafj pisze:Dostałam zaproszenie na jakieś spotkanie w schronisku w Łodzi od Macieja z forumNo, ale mój tramwaj tam nie ma kursu
Kochane biedne maluszki wszystkie w tych schroniskach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 53 gości