Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika_Wolska pisze:Powiedz Zenowi, że grozi mu obóz tuczeniowy w Ząbkach, może zaskoczy![]()
Co do prasowania to byłam szkolona od młodości - moja mama nei cierpi prasować i nie musiałam w domu nic robić oprócz prasowaniaOna sprzątała, gotowała, etc, ja miałam tylko raz w tygodniu stanąć przy desce. Tak więc TV w ruch i prasujemy
Nawet teraz jak odwiedzam rodziców to jest nieśmiałe pytanie - nie poprasowała byś. Hehehe, zastanawiam się jak chodzą ubrani w tzw przerwach mojej obecności. A zdarza się że nie ma mnie np. przez 6 tygodni
MamaMeli pisze:ja nie znoszę TV i nawet go nie mam
Monika_Wolska pisze:Eeee, trochę daleko mają bo mieszkają z 90 km od WawyAle może proszą sąsiadkę, czy jak
Tzn ojciec zimą zakłada koszulę, na to wełnianą kamizelkę a na to marynarkę - wystaje mu tylko kołnierzyk i tzw serek więc ujdzie, a mama - podobnie jak ja wielbicielka second handów więc jest w czym wybierać spośród tych nie wymagających prasowania
magdar77 pisze:Dla wszystkich zainteresowanych Zen zaliczył kuwetę. Wydalił przyswojone płyny, przyjmuję zakłady czy damy radę więcej
Monika_Wolska pisze:magdar77 pisze:Dla wszystkich zainteresowanych Zen zaliczył kuwetę. Wydalił przyswojone płyny, przyjmuję zakłady czy damy radę więcej
Czekasz na dwójkę
alab108 pisze:Monika a weżmiesz Gaję?![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości