Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 06, 2015 22:04 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

Penis kaczora mnie niespecjalnie interesuje, wolę kaczkę upieczoną i na stół podaną. Ale sowy, cietrzewie i inne pierzaki to coś dla mnie!!!
Kurczaczki, trzeba ten spęd zorganizować!

Dziś zaliczyłam ślizgawkę na łyżwach. Jestem z siebie dumna - leżałam tylko raz, po pierwszym kroku. Reszta kroków została postawiona w ścisłym ręcznym kontakcie z bandą lub na wyciągnięcie ręki od tejże, względnie ręka w rękę z Dyktaturą (która mnie zwiodła na pokuszenie), więc obyło się bez zaliczenia gleby (tzn. lodu :wink: ).
Był też spacerek nad morzem. Zmarzłam jak pies.
Będzie mi się dzisiaj dobrze spało :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sty 06, 2015 22:06 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

Dotleniłaś się na cały tydzień :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro sty 07, 2015 7:35 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

MB&Ofelia pisze:Penis kaczora mnie niespecjalnie interesuje, wolę kaczkę upieczoną i na stół podaną. Ale sowy, cietrzewie i inne pierzaki to coś dla mnie!!!
Kurczaczki, trzeba ten spęd zorganizować!

Dziś zaliczyłam ślizgawkę na łyżwach. Jestem z siebie dumna - leżałam tylko raz, po pierwszym kroku. Reszta kroków została postawiona w ścisłym ręcznym kontakcie z bandą lub na wyciągnięcie ręki od tejże, względnie ręka w rękę z Dyktaturą (która mnie zwiodła na pokuszenie), więc obyło się bez zaliczenia gleby (tzn. lodu :wink: ).
Był też spacerek nad morzem. Zmarzłam jak pies.
Będzie mi się dzisiaj dobrze spało :wink:

Nie narzekaj.
Jak byśmy nie zmarzły to byśmy się grzanego wineczka nie napiły.

Obrazek

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro sty 07, 2015 14:32 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

Spacerek nad morzem :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ZAZDROOOOOO! :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro sty 07, 2015 20:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

Łepetyna trochę mi dzisiaj dała do wiwatu. Nie wiem dlaczego, w każdym razie nie był to ból migrenowy, ale też dokuczliwy. No i trochę mnie boli łapa, ta którą się chwyciłam, jak wczoraj łapałam zająca na na lodzie. Przeżyję, ale na trening się dziś nie wybrałam :(
Łepek przestał boleć po kawie, apapie i drzemce. Łapa pewnie poboli do jutra, ale się wytrzyma.

A w pracy taki zapieprz, że mi się wszystkiego odechciewa :strach: :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro sty 07, 2015 20:48 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

My też w pracy stajemy na rzęsach, bo w piątek przyjeżdża rada nadzorcza i wszystko musi być super...

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro sty 07, 2015 20:49 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

poczytaj u mnie :roll:

Pozdrawiam Was cieplutko .
Qbeu .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Śro sty 07, 2015 20:57 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

kuba.kaczor13 pisze:poczytaj u mnie :roll:

Pozdrawiam Was cieplutko .
Qbeu .

Przeczytałam. Współczuję domowych "atrakcji" i życzę smacznego.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro sty 07, 2015 20:59 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

Spilett pisze:My też w pracy stajemy na rzęsach, bo w piątek przyjeżdża rada nadzorcza i wszystko musi być super...

U nas tzw. zapieprz to ostatnio stan normalny. A jak się przez kilka dni siedzi na zastępstwie w sekretariacie, gdzie nie ma możliwości żeby zrobić coś swojego, to się nazbiera i jest makabra :strach: Tonę w papierach! :strach: :placz: :crying:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro sty 07, 2015 22:19 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

Współczuję . Najgorsze , to niewiedzieć w co ręce wsadzić .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw sty 08, 2015 7:35 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

barbarados pisze:Współczuję . Najgorsze , to niewiedzieć w co ręce wsadzić .

Miałam tak wczoraj i myślę, że do końca tygodnia nie minie, a w poniedziałek a piać na nowo polsko ludowo.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw sty 08, 2015 8:43 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętac

Może do poniedziałku wprowadzą przepis, że każdy ludź zakocony dostaje tysiaka na kota i nie musi pracować... :roll:
Biorąc pod uwagę, że mam dwa koty, więc dostałabym 2 tysiaki, chętnie bym poszła na taki układ.

Dziś mnie (odpukać) łepetyna nie boli, więc siedzę i wypycham papierologię.
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]