Myszolandia pisze:Halooo !!!!!!!!
heeeeej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Halooo !!!!!!!!
Ewa L. pisze:Cześć Madzia!![]()
Jak tam - dzisiaj lepiej ?
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć Madzia!![]()
Lepiej, dziękuję![]()
![]()
nogę na zmianę smarowałam i moczyłam, ograniczyłam ruch i ciągle się zastanawiam czy iśc z nią do lekarza skoro nie jest spuchnięta i nie ma sinców tylko boli w kilku miejscach...
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć Madzia!![]()
Lepiej, dziękuję![]()
![]()
nogę na zmianę smarowałam i moczyłam, ograniczyłam ruch i ciągle się zastanawiam czy iśc z nią do lekarza skoro nie jest spuchnięta i nie ma sinców tylko boli w kilku miejscach...
Moim zdaniem iść nawet na pogotowie niech ci chociaż prześwietlenie zrobią.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć Madzia!![]()
Lepiej, dziękuję![]()
![]()
na pogotowie to do 48 godzin po wypadku inaczej nie przyjmą![]()
ja przy zerwaniu torebek stawowych nie miałam opuchnięcia tylko bolało, a jak poszłam do chirurga, oczywiscie nie od razu bo myślałam , że samo przejdzie ,to od razu wsadzili mi w szynę![]()
powinnaś ją jeszcze ściągnąć bandażem elastycznym
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć Madzia!![]()
Lepiej, dziękuję![]()
![]()
ja przy zerwaniu torebek stawowych nie miałam opuchnięcia tylko bolało, a jak poszłam do chirurga, oczywiscie nie od razu bo myślałam , że samo przejdzie ,to od razu wsadzili mi w szynę![]()
To pasuje . W sobotę późnym wieczorem czyli 48 godz. dziś wieczorem minie.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:[...]
Lepiej, dziękuję![]()
![]()
To pasuje . W sobotę późnym wieczorem czyli 48 godz. dziś wieczorem minie.
lepiej powiedzieć, ze wczoraj, bo tak to wyśla do rodzinnego po skierowanie, z tym do chirurga, a tam kolejka, nie wiadomo na ile miesięcy
mir.ka pisze:musisz z nią jechać, bo raczej samo nie przejdzie
mag828 pisze:mir.ka pisze:musisz z nią jechać, bo raczej samo nie przejdzie
powinnam była od razu, ale spieszyłam sie do domu żeby z Mati podjechać do wetki... a później się rozpadało, zmokłam okrutnie, zajęłam się Matysią i jak wróciłam do domu padłam...
na szczęście wiem już, że małe placki na szyi Mati ma po ranach i tam już jej sierść nie odrośnie, jest jej 3kg kota
a pod prawą paszką muszę jej smarować plamkę i po tygodniu zobaczymy co z tego wyniknie
Ewa L. pisze:Zgadzam się - Mirka ma rację.
Ja jak dostałam zapalenia żył też myślałam że mi samo przejdzie i co?
Wylądowałam na 8 dni w szpitalu i na 5 mieś. zwolnienia i operacją.
Ewa L. pisze:mag828 pisze:mir.ka pisze:musisz z nią jechać, bo raczej samo nie przejdzie
powinnam była od razu, ale spieszyłam sie do domu żeby z Mati podjechać do wetki... a później się rozpadało, zmokłam okrutnie, zajęłam się Matysią i jak wróciłam do domu padłam...
na szczęście wiem już, że małe placki na szyi Mati ma po ranach i tam już jej sierść nie odrośnie, jest jej 3kg kota
a pod prawą paszką muszę jej smarować plamkę i po tygodniu zobaczymy co z tego wyniknie
A to za uszkami to kolor skóry?
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Zgadzam się - Mirka ma rację.
kurcze, no... obiecuje po pracy cos z tym zrobić, może znajoma dziś pracuje w mojej przychodni od rana i pomogłaby zorganizować wizytę u jakiego lekarza
mir.ka pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Zgadzam się - Mirka ma rację.
kurcze, no... obiecuje po pracy cos z tym zrobić, może znajoma dziś pracuje w mojej przychodni od rana i pomogłaby zorganizować wizytę u jakiego lekarza
to się nie zastanawiaj
ja jak zwlekałam to miałam po 6 tygodni w szynie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 389 gości