"I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2016 22:51 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

wciąż myśle o Villenie,
może gdyby miał koty przy sobie....
może starał by się być zdrowym dla nich ,
nikogo nie oskarżam :(
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto mar 15, 2016 23:07 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

wiesiaczek tu chyba tez wzgledy finansowe odegraly bardzo znaczaca role i jakis brak oparcia w rodzinie lub w najblizszej kochajacej osobie..ja tez nie oceniam i przepraszam jak kogos tym urazilam,ale jak sie czyta watek wielokrotnie miedzy wierszami,a szczegolnie pod koniec to az "krzyczy"...
Obrazek[/url]

otulona_snem

Od: Sob lut 19, 2011 12:06

Post » Śro mar 16, 2016 0:37 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

wiesiaczek1 pisze:wciąż myśle o Villenie,
może gdyby miał koty przy sobie....
może starał by się być zdrowym dla nich ,
nikogo nie oskarżam :(

nie....
Villen ostatnim odruchem poprosił o pomoc - bez tej pomocy koty juz by nie zyły. On WTEDY o tym wiedział....

Krukru - nie wiem czy jeszcze tu wejdziesz, ale.....proszę przeczytaj PW.

Błękitny.Irys - pięknie napisałaś .....

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro mar 16, 2016 1:44 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

niepotrzebne tu jakies zawirowania,szczegolnie w tym temacie..na ten czas..,wiec tylko ze zdziwieniem napisze,ze nagle posty moje i wiesiaczka ,zaczely"latac" jak krukru sie odezwala,.."byl samotnikiem"
o
Boze dlaczego nikt wprost nie napisze do niej-"Nie nie byl SAMOTNIKIEM" byl po prostu samotny,zostawiony sam sobie,ze swoim pokasanym swiatem,jedna pensja i trzema cudownymi kotami...starym wedlug prawa pracy,wrazliwcem,nieodnajdujacym sie w tej ludzkiej rzeczywistosci..
Obrazek[/url]

otulona_snem

Od: Sob lut 19, 2011 12:06

Post » Śro mar 16, 2016 6:10 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

Dziękuję Ci Otulona.
Dajmy mu odejść w spokoju, nie miał życia po kwiatuszkach.
Krukru, dziękuję, że się odezwałaś.
Będziemy tu jeszcze na pewno, zaglądaj.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro mar 16, 2016 7:42 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

Wymiziaj moje kociaste, Smoku [*] - tam już wszyscy jesteście zdrowi i szczęśliwi...
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro mar 16, 2016 7:51 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III PILNE POMOC dla SMOKO

wiesiaczek1 pisze:
krukru pisze:
niewiemkimjestem pisze:Witam
Jestem przyjacielem "VILLENA"
Informuję, że zmarł 2 dni temu
to wszystko.

9 marca

ale pisał 13 marca , tzn. ze zmarl 11-tego

Zmarł 9 nie 11. Zresztą to mało istotne.

krukru

Od: Wto mar 15, 2016 20:06

Post » Śro mar 16, 2016 8:08 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

AYO pisze:Krukru, dziękuję, że się odezwałaś.

To był błąd. Spodziewałam się gromów, nie powiem... ale już dzieci się uczy odróżniać rzeczywistość od internetu... bądźcie obiektywne...
Co do "latania mejli" dwóch osób - zbieg okoliczności, odniosła się do postów na jednej karcie, nic osobistego, nie czytałam wszystkich.

Samotnik a samotny to znaczącą różnica, bo samonik sam decyduje. To on wyznaczał granice na jakie można się zbliżyć. To on zostawiał a nie był zostawiany.
Nic to. To se ne vrati.

krukru

Od: Wto mar 15, 2016 20:06

Post » Śro mar 16, 2016 9:06 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

[*]
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro mar 16, 2016 15:37 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

[*]
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

Post » Śro mar 16, 2016 16:57 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

[*]
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro mar 16, 2016 17:20 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

[*] niestety nie zawsze można pomóc. Jeżeli sama osoba tego nie chce i nie próbuje to żadna rodzina ani przyjaciele nie sa w stanie pomóc. Na pewne procedury pacjent musi wyrazić zgodę. Zgadzam się z krukru- świat wirtualny przedstawiany przez ludzi bardzo często z rzeczywistością nie ma nic wspólnego..... Nawet na miau były i są tego przykłady.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro mar 16, 2016 18:05 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

krukru pisze: (...)

Napisałam dziś kilka słów, w zasadzie chyba pożegnania, ale nie było ich komu powiedzieć
. Villentretenmerth był samotnikiem, więc i ostatnia droga była także dość... (w dzień urodzin jedynej wnuczki...) a Jemu czytać ich nie musiałam, bo i tak wie co napisałam. Trafiły więc głęboko do kieszeni, nie wiem czy kogokolwiek to jeszcze będzie interesowało. Kiedy człowiek odchodzi, jego realna wizja rozpływa się jak mgła o poranku. (...)

Krukru, może tutaj pożegnaj. Słowa od osoby bliskiej czy najbliższej powiedziane wśród przyjaciół z Miau.

Dziewczyny, przestańmy rozkładać życie Villena na elementy pierwsze. Uszanujmy, że nie o wszystkim chciał pisać.
W naszej pamięci pozostanie twórcą jednego z najciekawszych wątków, dobrym, wrażliwym człowiekiem.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Śro mar 16, 2016 18:09 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

masz racje Irys, niech spoczywa w spokoju ,
zawsze będzie mi towarzyszył Jego wiersz "a kiedy przyjdzie na mnie czas..." :(
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Śro mar 16, 2016 18:35 Re: "I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [

... i przez pamięć o "naszym Villenie" znajdźmy najlepsze nowe domy dla jego Muszkieterów - Odisia złotookiego i Marutka z najdłuższym jezyczkiem na miau :201461
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]