Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:W tej chwili Pysia jest u nas, bo jej duzi są na wakacjach.
Hannah12 pisze:Co mogę napisać, wiadomo jak jest Pysia u mnie to ona rządzi.
Ja jestem biednynawet moje miski wyjechały z kuchni, dostaję jeść w swoim pokoju, a miski stoją na komodzie.
Haker
Hannah12 pisze:Z pamiętnika dużej, która jest teraz samo z kotami i ma do obsługi pracę oraz dwa domy. W domku Pysi sufit jest remontowany.
Wczoraj już prawie usypiałam ( 22.30), Pysia grzebie w swojej kuwecie, postawionej przy łazience, niedaleko mojej sypialni, wstaję jest sioo, porządkuję, idę spać, usypiam, w kuwecie grzebanie za chwilę smrodek, Pysia zrobiła kupę, wstaję sprzątam, kładę się 23.30. W kuwecie przy odrzwiach wejściowych, grzebanie, odpuszczam wstawanie - usypiam, Godzina 6.30 budzik, czyszczę kuwetę na korytarzu, obsługuję miski kocie, siebie, Pysię. 6.40 siadam do śniadania, dwa kęsy zrobione, łyk kawy, Haker grzebie w kuwecie tej przy drzwiach wejściowych, stojącej praktycznie vis a vis wejścia do kuchni. Haker robi kupelca, smacznego. Przerywam śnadanie idę wyczyścić kuwetę. Kończę śniadanie i szczęśliwie już bez przeszkód, o 7.05, wychodzę z domu. W miskach jedzonko zostawione, koty muszą sobie poradzić do mojego powrotu około 18.00. Uff
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 16 gości