Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II-kleptomania

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 29, 2013 11:36 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

Ale Wanilko! Ona mię wzięła za łapki i wsadziła mi ogonek pod wodę mimo że ja bardzo płakusiałam! Mokre było i musiałam się umyjać! Jak to tak taką bezszczelność przepuścić?
Perełson niedający się umoralnić

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt lis 29, 2013 11:43 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

Jak moja Duża mnie dokucza, to ja potem też jej dokuczam. Bo jak mnie wzięła na mycie, to jej potem mokra rozłożyłam się na poduszce, a jak mnie pazurki obcina, to ja potem chodzę i drapię mebelki. Ale nie gryziam, bo gryzia się tylko mięsko. A jak Dużą Cynamon gópek ugryział to Duża płakała bardzo i wtedy ja ją tulałam.
Wanilia tłumacząca

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt lis 29, 2013 11:44 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

A jak ja Dużą ugryziałam to nic mi nie zrobiła czyli chyba wolno?
Perełka niewiedząca czy gryzać

Spilett

Post » Pt lis 29, 2013 14:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

Lepiej nie gryzać, bo potem z zemsty smakołyczka zabierze i sama pożre zamiast kotu dać!
Inka praktyczna

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 29, 2013 14:21 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

MaryLux pisze:Lepiej nie gryzać, bo potem z zemsty smakołyczka zabierze i sama pożre zamiast kotu dać!
Inka praktyczna

:ryk: :ryk: :ryk:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt lis 29, 2013 14:24 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

Milena_MK pisze:
MaryLux pisze:Lepiej nie gryzać, bo potem z zemsty smakołyczka zabierze i sama pożre zamiast kotu dać!
Inka praktyczna

:ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lis 30, 2013 10:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

Perełka. Naradzałyśmy się obiedwie i myślimy, że umyć kotku ogona i dupinkę wew wodzie to zbrodnia nieslychowna i za to Dużą trzeba udrapaczyć i ugryznąć. A Duża nie może zabrać smakołyczka, ino musi kota smakołyczkami i mizianiem przeprosić. Musi i już.
Wanilko, TOZ to takie coś gdzie się dzwoni jak Duża nie dba o kotki. I oni przytuptają i zbiją Dużą po uszach coby lepsiej dbała o kotki. Albo każą jej za karę dać pieniążki. Ale lepsiej coby ją zbili po uszach, bo pieniążki są poczebne coby kotkom kupić amciu. Mniamuśne amciu!
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen

Muszę zrobić pannicom nowego barfa. A nie mam pomysłu z czego. Spróbuję upolować pierś kaczęcą w Lidlu, ale nie wiem co dalej. Bo przecież nie zrobię z samego kaczęcego biustu.
Ostatnio nie udaje mi się upolować indyczego gulaszowego :evil: . Nie ma ani w jednym, ani w drugim sklepie :evil: .
Duża
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lis 30, 2013 11:00 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

Ofelku i Carmenciu! Ja też tak pomyślałam, że to nie godzi siem koteczka myć wew wodzie mokrej takiej! Ale Duże powiedziało wczoraj, że kupi mnie mniamuśne amciu z wołowowinką, no to jej dzisiaj popusiałam na brzusiu żeby wiedziała że dobry ze mnie kotecek i może mi więcej amciu kupi?
Perełka czekająca na papu

Spilett

Post » Sob lis 30, 2013 15:59 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

8O 8O 8O
Ofelia i Carmen leżą na jednym kocyku, przytulone dupinkami 8O 8O 8O
I to Ofelia przylazła na kocyk, na którym leżała Mała Czarna 8O 8O 8O
Słodziaczki moje kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lis 30, 2013 16:03 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lis 30, 2013 16:04 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

Widzisz - niemożliwe staje się możliwym. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lis 30, 2013 18:35 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

MB&Ofelia pisze:http://wstaw.org/w/2mH5/
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spilett

Post » Sob lis 30, 2013 22:56 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

czyli można się dzielić kocyczkiem. :1luvu:
Obrazek
sen podchodzi do drzwi na palcach, jak kot...

<3 Truff - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=156003
Obrazek

Trufelia

Od: Pon sie 19, 2013 20:00

Post » Sob lis 30, 2013 23:11 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - nocne opowi

a mój Haker pazurzy i ząbczy bez umiaru. I nie chce jeść barfa tylko fast foody. I jeszcze zaczepia inne koty!!! I wieje mi na plecy kupa futra jedna!!! I jest kochany ponad miarę....choć nigdy nie byl prany za pomocą wody. Ale nie wiem, czy bym to przeżyła, bo bronić się umie jak nikt....

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Nie gru 01, 2013 14:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II-nadążyć za ko

Cztery lata razem. Cztery lata spania na mojej poduszce, wyżerania z mojego talerza, obkłaczania moich ubrań, robienia mi peelingu, itp, itd. I po tych czterech latach odstawiać takie numery... :roll:

Wczorajsze preludium wyglądało tak:
http://wstaw.org/w/2mME/
Obrazek
http://wstaw.org/w/2mMF/
Obrazek
http://wstaw.org/w/2mMG/
Obrazek
http://wstaw.org/w/2mMH/
Obrazek
Lizu lizu lizu...

Ale dzisiaj to mi szczena opadła do podłogi i odbiła się z hukiem.
Zakupiłam wczoraj mięsiwo do barfa - dwa opakowania biustu z kaczki, filety z ud kuraka i serduszka. Siadłam dzisiaj koło południa i zaczęłam kroić mięcho. Jak pisałam nie raz, Ofelia tłuste kąski od zawsze uważała za niejadalne i stanowczo odmawiała konsumpcji. Dlatego też odkroiłam grubą tłustą skórę kaczęcą, odłożyłam na bok i zajęłam się krojeniem mięcha. Po chwili przylazła moja pierwokotna. Poniuchała pokrojony biust kaczęcy. Myślę sobie - będzie wyjadać, jak zwykle. A tu nic! Poniuchała i tyle. Za to podeszła do tej odłożonej skóry, poniuchała... i zaczęła ŻREĆ! Tak, żreć! 8O 8O 8O
No i zeżarła połowę skóry z półbiustu kaczego. Zeżarła i poszła spać.
Drobiu ozdobnego nie było.
A drugą połowę skóry skonsumowała Mała Czarna. Ale ona tłuszcz lubi, więc to żadna sensacja.

Drugi kawałek skóry wkroiłam do barfa. Zobaczymy, czy mieszanka nie straci przez to na zjadliwości :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]