Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Mój cukiereczek grzeczny jest....proszę nie szkalować...
MonikaMroz pisze:Te Cukiereczki to są tak grzeczne jak ch...lera. Tak samo moj brzdąc. Ciągle atakuje Mili a ta ma juz jej czasem dość
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Mój cukiereczek grzeczny jest....proszę nie szkalować...
Oczywiście że grzeczny! Inaczej.![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Mój cukiereczek grzeczny jest....proszę nie szkalować...
Oczywiście że grzeczny! Inaczej.![]()
Ojtam,ojtam...
anulka111 pisze:Biegala z jakims kotem w rownoleglym wszechswiacie-Rys tez tak czasem miewa i Gucio
kocurzyca41 pisze:Zojka biegała za własnym ogonkiem...Ten ogonek to ona ma taki śmieszny,chudziutki...
kalair pisze:anulka111 pisze:Biegala z jakims kotem w rownoleglym wszechswiacie-Rys tez tak czasem miewa i Gucio
Ona tak miewa. no na to wygląda, że ma niewidzialnych kolegów!![]()
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Biegala z jakims kotem w rownoleglym wszechswiacie-Rys tez tak czasem miewa i Gucio
Ona tak miewa. no na to wygląda, że ma niewidzialnych kolegów!![]()
To jedyny pomysl na jaki wpadlam ,bo Rys czasem jeszcze tez gada do kolegii spoglada na niego w biegolotach
![]()
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Zojka biegała za własnym ogonkiem...Ten ogonek to ona ma taki śmieszny,chudziutki...
Jak Lafinka! Szczurzy!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Zojka biegała za własnym ogonkiem...Ten ogonek to ona ma taki śmieszny,chudziutki...
Jak Lafinka! Szczurzy!
Nie, no nie szczurzy..on owłosiony jest nie łysy...Tylko taki cienki.Dzidzia i Milunia mają kitki grubsze...Ale ja i tak kocham kitki wszystkie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia, puszatek, zuzia115 i 14 gości