johaśka pisze:kalair pisze:W rej sytuacji..no chyba, że chcesz się pozbyć. Męźa.
eeee.... chyba tak nie bedzie....
Pewno, że nie...z Asią nie mam szans, odpadam w przedbiegach

A Ty, Asia, co, do Warszawy się nie wybierasz?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
johaśka pisze:kalair pisze:W rej sytuacji..no chyba, że chcesz się pozbyć. Męźa.
eeee.... chyba tak nie bedzie....
najszczesliwsza pisze:To jest znak.
Że ja mam zjazd wtedy.
I tyle.
kamari pisze:Baran jestem z urodzenia![]()
Mam jeszcze dwa lata pilnowania się przed sobą. I sama się przypilnuję, bo mam roczne koty![]()
Ale fajnie by było, gdybyśmy się "naocznie" w końcu poznały. Dziewczyny, zastanówcie się. Może będziecie mogły przyjechać? I zabrać Gosię, bo ściemnia?
vip0 pisze:kamari pisze:Baran jestem z urodzenia![]()
Mam jeszcze dwa lata pilnowania się przed sobą. I sama się przypilnuję, bo mam roczne koty![]()
Ale fajnie by było, gdybyśmy się "naocznie" w końcu poznały. Dziewczyny, zastanówcie się. Może będziecie mogły przyjechać? I zabrać Gosię, bo ściemnia?
![]()
![]()
....( to było co do ściemniania ).
A wogole Marysiu, to ja Ci proponuję, żebyś będąc w najbliższym czasie w Warszawie, rozpatrzyła się po ogródkach, który najpojemniejszy.
najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:kamari pisze:Baran jestem z urodzenia![]()
![]()
![]()
....( to było co do ściemniania ).
A wogole Marysiu, to ja Ci proponuję, żebyś będąc w najbliższym czasie w Warszawie, rozpatrzyła się po ogródkach, który najpojemniejszy.
Boisz się, że tyłka nie wciśniesz... masz taaaak ogroooomnyyyy
vip0 pisze:O poczekaj, Ty żmijo jadowa!![]()
Ja Ci się jutro odpłacę, Ty najszcześliwsza jedna babo jago!
najszczesliwsza pisze:kamari czy ty wiesz jak ja w ogóle wyglądam
vip0 pisze:A Ty, Asia, co, do Warszawy się nie wybierasz?
kamari pisze:Baran jestem z urodzenia![]()
vip0 pisze:O poczekaj, Ty żmijo jadowa!![]()
Ja Ci się jutro odpłacę, Ty najszcześliwsza jedna babo jago!
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:kamari czy ty wiesz jak ja w ogóle wyglądam
Phi...każdy wie, jak wyglądasz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 172 gości