Kotomania XIII ARIELEK [*] Pola na DT :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 15:42 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kropkaXL pisze:Witanko dziewczyny! :D :D :D
Wizyta u Doroty-cudna!-oby zawsze real okazywał sie być lepszy niż wirtual!!!!
Dorotko i tu pragne podziękować za cudownie spędzony dzień-żałuję,że rok temu nie udało sie nam spotkać-mam nadzieję,że przyjedziesz do mnie,bo wiesz..........

Dziekuje, ze nie widzialas balaganu... :twisted: :twisted: :twisted:

Ja od miesiaca
chora... Nienawidze takiej sytuacji.
A Lerew Cie kocha! :ok:

DZiekuje, ze Cie poznalam!
Ze takie... normalne :wink: jestesmy. Tak?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt cze 08, 2012 15:44 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Doberek popołudniowo :D :D :D Cieszę się bardzo, że spotkanie się udało :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt cze 08, 2012 15:48 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

U mnie bałagan to stan permanentny-jedynie w soboty daję radę jakoś ten chaos uporządkować,bo w tygodniu nie ma możliwości-padam na nos.A Ty tym bardziej nie przejmuj si e jakimkolwiek bałaganem,bo ja nie inspekcja z Sanepidu,ani BHP!!!!
Zyć trzeba z radością , a nie na baczność!
I tak!-jesteśmy normalne,o ile normalnością nazwać można nieogarniętą miłość do kotów i latanie po szmatexach :ryk: :ryk: :ryk:
A tak na poważnie-Dorotko-chciałabym mieć wokół siebie tylko takich ludzi!!!!-właśnie normalnych,nie upozowanych-szczerych!

Kasiulku-było cudnie i nawet kropla deszczu nie popsuła spotkania!!ale to pewnie dlatego ,że parasol miałam-gdybym nie miała pewnikiem by lało :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt cze 08, 2012 16:35 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

A upolowałyście coś w szmateksach Kasiulku? :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt cze 08, 2012 16:39 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Nio!
Upolowałam trzy bluzeczki za 6.21 i koraliki drewniane-za 7 zł,ale one idą do przeróbki :D

Obrazek

Obrazek

Trzeciej nie fociłam,bo zwykła taka.
I jeszcze dostałam od Dorotki piękną ,czarną bluzeczkę z czarnymi cekinami i srebrną bransoletę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt cze 08, 2012 16:45 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

bulba pisze:A upolowałyście coś w szmateksach Kasiulku? :D

Tak! :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt cze 08, 2012 16:48 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

I ja tak milo wspominam p. Zofie Poredo :twisted:
Kwiaciarnia :twisted:
2 tygodnie bylam tam :twisted:

Itd. :twisted:

Dorota

Post » Pt cze 08, 2012 16:59 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

Tak jak mówiłam-dla mnie te Panie to było gorsze niz horror w kinie nocnym-jesssoooo!-jak ja sie ich bałam!

Dla niewtajemniczonych-Dorotka jako mała dziewczynka spędziła w Morągu,u rzeczonej Pani i Jej sióstr dwa tygodnie wakacji-podobało się Jje.
Ja te Panie widywałam przy okazji kupowania kwiatków-wtedy była to jedyna kwiaciarnia(nie licząc przyszpitalnej, gdzie można było kupić tylko sztuczne kwiaty....na grób
Bałam się ich strasznie,bo darły się na wszystkich okrutnie,a ja byłam bardzo niesmiałym dzieckiem(w co teraz pewnie nikt by nie uwierzył 8) )
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt cze 08, 2012 17:03 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kropkaXL pisze:Tak jak mówiłam-dla mnie te Panie to było gorsze niz horror w kinie nocnym-jesssoooo!-jak ja sie ich bałam!

Dla niewtajemniczonych-Dorotka jako mała dziewczynka spędziła w Morągu,u rzeczonej Pani i Jej sióstr dwa tygodnie wakacji-podobało się Jje.
Ja te Panie widywałam przy okazji kupowania kwiatków-wtedy była to jedyna kwiaciarnia(nie licząc przyszpitalnej, gdzie można było kupić tylko sztuczne kwiaty....na grób
Bałam się ich strasznie,bo darły się na wszystkich okrutnie,a ja byłam bardzo niesmiałym dzieckiem(w co teraz pewnie nikt by nie uwierzył 8) )

Bylo ok.

Gorzej bylo, jak sie chcialo siku poza wyznaczonymi godzinami :twisted:

Dorota

Post » Pt cze 08, 2012 17:06 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

To siku robiło sie w wyznaczonych godzinach??????
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt cze 08, 2012 17:11 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

jak sie miewaja kociaste?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt cze 08, 2012 17:15 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kropkaXL pisze:To siku robiło sie w wyznaczonych godzinach??????

Hm...

Jak sie chcialo nad ranem, to od Matki Panien :oops:
trzeba bylo wziac klucz. O ile dobrze pamietam :oops:
Mialam 10 lat.

Pamietam, ze Starsza Pani wyzwala mnie od szelm!
gdy ok 6. rano chcialam do WC.
Napisalam do rodzicow, zeby mnie zabrali!

Dorota

Post » Pt cze 08, 2012 17:31 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

O jesssooo!-to stare Baby Jagi były!(i tak wyglądały-zwłaszcza te wąsy.......)
Zapomniałam o porcelankach-wstawiam zdjęcia:

Obrazek

sygnowana:

Obrazek

I maleńkie naczynko-obie rzeczy po złotówce!

Obrazek

No i drewniane koraliki,które były paskiem,a bedę wisiorkiem i bransoletką-to mosięzne,to oryginalne chińskie monety-otworki sa kwadratowe,po drugiej stronie chińskie napisy

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt cze 08, 2012 17:36 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

ladna ta porcelana :) Troszke w wiejskim klimacie, ale taki teraz na topie jest :ok:
Sama mam sentymencik do takich wiejskich bibelocikow :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt cze 08, 2012 17:37 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] wyniki testów: 3 x [-] :))

kropkaXL pisze:O jesssooo!-to stare Baby Jagi były!(i tak wyglądały-zwłaszcza te wąsy.......)
Zapomniałam o porcelankach-wstawiam zdjęcia:

Obrazek

sygnowana:

Obrazek

I maleńkie naczynko-obie rzeczy po złotówce!

Obrazek

No i drewniane koraliki,które były paskiem,a bedę wisiorkiem i bransoletką-to mosięzne,to oryginalne chińskie monety-otworki sa kwadratowe,po drugiej stronie chińskie napisy

Obrazek

Obrazek

I tu mowie:

5 zl za 20 szt. AGD bylo.
Wpadla i sie zachwycila :wink:
Nie nachapala KropkaXXL :ryk:

A mogla wziac iles tam talerzy... Ot tak sobie :wink:

Dorota

[poprzednia][następna]