kalair pisze:I oto zgodne doopki sobie leżały..![]()
ledwie sie upchły te doopki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:I oto zgodne doopki sobie leżały..![]()
ledwie sie upchły te doopki
bubor pisze:kalair pisze:I oto zgodne doopki sobie leżały..![]()
Wowww , śliczności fotelowe![]()
![]()
Przedwekendowe " Bry " Kalair z pannami
vailet pisze:Bożenka czy dobrze pamiętam że Safi ma coś z syberyjczykabo ma nos szpiczasty bardziej, duże uszka
i cieńszą inną sierść.Widziałam podobną u weta,ale to jakiś mix był norweszki z rosyjskim i zdrowa była jak byk
Ja zawsze pytam ludzi jak mi coś nie pasi co to za rasa
(jak nie wiem)
kalair pisze:Irisia grzejąca nosek-
kalair pisze:vailet pisze:Bożenka czy dobrze pamiętam że Safi ma coś z syberyjczykabo ma nos szpiczasty bardziej, duże uszka
i cieńszą inną sierść.Widziałam podobną u weta,ale to jakiś mix był norweszki z rosyjskim i zdrowa była jak byk
(jak nie wiem)
Ona ma baardzo grubą sierśćJest po syberyjczyku. Tą sierść bardziej puchatą może po nim ma. Moja słodka dachóweczka.
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Irisia grzejąca nosek-
vailet pisze:kalair pisze:vailet pisze:Bożenka czy dobrze pamiętam że Safi ma coś z syberyjczykabo ma nos szpiczasty bardziej, duże uszka
(jak nie wiem)
Ona ma baardzo grubą sierśćJest po syberyjczyku. Tą sierść bardziej puchatą może po nim ma. Moja słodka dachóweczka.
Dachóweczka niby,ale nie wyglądakrzyżóweczka
jest śliczna,zresztą wszystkie są piękne
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Irisia grzejąca nosek-
Coś Ty Karola zrobiła?Kot stanął na głowie
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Irisia grzejąca nosek-
Coś Ty Karola zrobiła?Kot stanął na głowie
Czary
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości