PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 20, 2011 22:55 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Guciu, bo to jest tak: zielone w domu to nie można, a zielone w ogródku to można.
Tego w domu lepiej nie ruszać, bo to niedobre, i pochorować sie można.
Nasza Duża to juz zielonego w domu nie ma, bo my lubimy na parapecie siedzieć i nam przeszkadzało.
Ale jak Twoja Duża lubi, to jej nie ruszaj tego zielska, to nie będzie krzyczała.
Guciu, ja już spać idę, bo już późno bardzo...Ty też idź, bo moja Duża mówi, że jak kot śpi, to rośnie. :D
A ona niegłupia jest, ta Duża moja, to pewno wie.
To ja Ci życzę dobrej nocy, Guciu. :D
I jeszcze pogadamy napewno.
Punio śpiący.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie lis 20, 2011 23:12 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

To pa, Pusiu, pewno jeszcze nie raz po poradę do ciebie przyjdę, bo ty bardzo mądry kot jestes
Twój wielbiciel Gucio

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lis 21, 2011 11:40 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

mrrry wszyscy śpią? do nas na 4 piętro wtaszczył się taki jeden jegomość przyniósł taaaaaaaakie pudło czego tam nie było żwirek, jedzonko, myszka, chrupki
ale było zabawy - a potem ta goopia Lilka zrobiła dziurę i się co chwila wciskała do mnie i Duża mi wywaliła taaaakie pudło , cudnee..
Duża mówi, że jak jakiś Totek ją wygra tu kupi mi pudło naajwięsze na świecie i nikt mi w nim nie bedzie robił dziur! a Lilka to już w ogóle
o - Ciebie to Puniu, zaproszę a co !
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon lis 21, 2011 18:40 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A co tu cisza taka? Że kotki śpią to się nie dziwię.One tak mają.Ale Duże też :?: :?: :?:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon lis 21, 2011 18:51 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ja nie śpię :mrgreen:

Małgosia chyba lula, bo dzwoniłam i nie odebrała, więc pewnie nie czuje, że Jej dzwoni coś...
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 18:54 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Od razu widać, że ma nie - kobiecy model komórki ... wibratora brak 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 21, 2011 18:54 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Erin pisze:Od razu widać, że ma nie - kobiecy model komórki ... wibratora brak 8)

Właśnie, że wibry nie czuje...
Nieczuła jakaś ta Małgosia :wink:
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 18:56 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Sodomia, Gomoria :roll:
Jakiegoś super samca trzeba, cy cuś 8)

Erin

Post » Pon lis 21, 2011 19:06 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Erin pisze:Sodomia, Gomoria :roll:
Jakiegoś super samca trzeba, cy cuś 8)

A skąd Ty tutaj samca weźmiesz?
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 19:08 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Obrazek

Erin

Post » Pon lis 21, 2011 19:08 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Erin!

Dzieci nie śpią o tej porze!

Przynajmniej moje nie śpi i oglądamy kotki :evil: cudze, bo mu naszych za mało :twisted:
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 19:10 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

To blokadę rodzicielską załóż 8)
Pytałaś, to podpowiedziałam :twisted: :mrgreen:

Erin

Post » Pon lis 21, 2011 19:14 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Jestem dziś wykończona...

Małgosia to ma już dość mojego labidzenia i wcale się nie dziwię.
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 19:35 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Joł :D !
Ciotki jakieś som?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon lis 21, 2011 19:37 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Joł :D !
Ciotki jakieś som?

Obuuudziłaaaaa siem :mrgreen:
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]