Moderator: Estraven
jozefina1970 pisze:Dobra - to my bierzemy kocurka i się przeprowadzamy
cuda
pozytywka pisze:dobrze, że wróciłaś
i cudnie Cię było zobaczyć u mnie
Pasibrzucha pisze:Dziś nadrabiam kolejne wątki. Właśnie jestem u Józefiny na końcu lutego - akurat wypłynął temat tatuażu, a ja od jakiegoś czasu myślę o takim malutkim, subtelnym ornamenciku, tylko nie mam pomysłu na lokalizację![]()
Krakowianki, ktoś kiedyś wspominał o dobrej pani weterynarz na Azorach - mogę poprosić o namiary? Chwalić bogów dziewczynom nic nie jest, ale wolę mieć taką wiedzę w zanadrzu.

Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Dziś nadrabiam kolejne wątki. Właśnie jestem u Józefiny na końcu lutego - akurat wypłynął temat tatuażu, a ja od jakiegoś czasu myślę o takim malutkim, subtelnym ornamenciku, tylko nie mam pomysłu na lokalizację![]()
Krakowianki, ktoś kiedyś wspominał o dobrej pani weterynarz na Azorach - mogę poprosić o namiary? Chwalić bogów dziewczynom nic nie jest, ale wolę mieć taką wiedzę w zanadrzu.
Tatuażu? Komu robionego?![]()
Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Dziś nadrabiam kolejne wątki. Właśnie jestem u Józefiny na końcu lutego - akurat wypłynął temat tatuażu, a ja od jakiegoś czasu myślę o takim malutkim, subtelnym ornamenciku, tylko nie mam pomysłu na lokalizację![]()
Tatuażu? Komu robionego?![]()
Mnie. Zastanawiam się, gdzie napis "koham mamósie" prezentowałby się najlepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 16 gości