anulka111 pisze:Fasolka jestes piekna![]()
Gucio
Guciu, a Ty masz swój wątek?
Fasolka
Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:horacy 7 pisze:My polujemy na muchę ,wpadładła do mieszkania i bzyczy ,strasznie nas denerwuje.Przy okazji zbiliśmy jakieś tam naczynia w kuchni ,głośno było.Niuniek i Tajfun
Niuniek i Tajfun?
Jacy jesteście?
Uważajcie na łapki, żebyście nie wdepnęli w coś zbitego![]()
Fasolka dopytująca

iwcia pisze:Fasolka,
powiedź Dużej, że się nie denerwowała, bo czarna to mądra dziewczynka i drugi raz nie da się złapać i do klatki nie wejdzie.
Ptachu
MalgWroclaw pisze:iwcia pisze:Fasolka,
powiedź Dużej, że się nie denerwowała, bo czarna to mądra dziewczynka i drugi raz nie da się złapać i do klatki nie wejdzie.
Ptachu
Duża ma taką nadzieję, Ptachu. Ale inne czarne kotki.
Dla nich to okropny stres, a niektóre z nich duża musi złapać. Jak raz się złapią i zostaną wypuszczone, to też mogą drugi raz się nie łapać. I to będzie dramat dla dużej oczywiście i dla tych kotek.
Fasolka
anulka111 pisze:Cześć Fasolko ,znalazłas mnie![]()
U nas też kłopot z tymi miskamina zewnatrz.
Dlatego Duża zaczeła sadzic krzaczki pod blokiem,podobno za jakis czas zarosna i nie bedzie nic widac,co stoi pod krzakiem![]()
Gucio
iwcia pisze:To faktycznie nie dobrze, drugi raz nie dadzą się złapać![]()
A ta sąsiadka to zawsze stoi przy klatce jak łapie koty, może by tak nastraszyć ją i przestawić jej klatkę dalej, później będzie jej pilnowała a dzikie jak widzą łapacza to nie wejdą, tak przynajmniej robią dzikie Dużej.
Ptachu kombinujący
MalgWroclaw pisze:iwcia pisze:To faktycznie nie dobrze, drugi raz nie dadzą się złapać![]()
A ta sąsiadka to zawsze stoi przy klatce jak łapie koty, może by tak nastraszyć ją i przestawić jej klatkę dalej, później będzie jej pilnowała a dzikie jak widzą łapacza to nie wejdą, tak przynajmniej robią dzikie Dużej.
Ptachu kombinujący
Sama osobiście zabroniłam jej zostawiać klatkę samopas. Z dobrego serca, żeby złomiarze nie ukradli, bo potem musiałaby oddawać kasę schronisku (to kiedyś było chyba 700 zł). No i nie zostawia, do tej rady akurat się zastosowała.
iwcia pisze:Małgosiu nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu i zawsze się na nadgorliwym mści.
Wiem z doświadczenia
MalgWroclaw pisze:iwcia pisze:Małgosiu nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu i zawsze się na nadgorliwym mści.
Wiem z doświadczenia
Ja nadgorliwość?![]()
![]()
Pewnie masz rację. Chciałam jej pomóc, chyba się już nie zmienię
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 24 gości