Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:
Oj , ja nawet sobie tego nie mogę wyobrazic , jak to jest
Polecamsuper sprawa
no nie wątpię![]()
ale narazie tylo w sferze mych marzen musi pozostać
Marzenia są po to żeby je realizować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oj , ja nawet sobie tego nie mogę wyobrazic , jak to jest
Polecamsuper sprawa
no nie wątpię![]()
ale narazie tylo w sferze mych marzen musi pozostać
bozena640 pisze:Marzenia są po to żeby je realizować
Danusia pisze:bozena640 pisze:Marzenia są po to żeby je realizować
No niby tak![]()
tylko nie zawsze to takie proste.
ale może kiedyś....
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Marzenia są po to żeby je realizować
No niby tak![]()
ale może kiedyś....
Mnie się od zawsze marzyła wycieczka do Paryżaw końcu pojechałam i muszę przyznać, że warto było
No niby tak![]()
ale może kiedyś....
Mnie się od zawsze marzyła wycieczka do Paryżaw końcu pojechałam i muszę przyznać, że warto było
Oj to Ty już pewnie poł Europy zwiedziłaś.
Ja tylko byłam w mniej romantycznych miejscach, zaledwie , Praga , Budapeszt i Franfurt.
bozena640 pisze:Teraz marzy mi się Praga - jeszcze tam nie byłam![]()
Zwiedziłam tylko Paryż, Wenecję razem z kawałkiem Włoch i Reykjavik. Ilość miast ta sama
Danusia pisze:bozena640 pisze:Teraz marzy mi się Praga - jeszcze tam nie byłam![]()
Zwiedziłam tylko Paryż, Wenecję razem z kawałkiem Włoch i Reykjavik. Ilość miast ta sama
Pragę sredecznie Ci polecam, warto pojechać, tam![]()
Ja mam akurat blisko do Pragi , nie wiem , jak Ty
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Teraz marzy mi się Praga - jeszcze tam nie byłam![]()
Pragę sredecznie Ci polecam, warto pojechać, tam![]()
Ja mam akurat blisko do Pragi , nie wiem , jak Ty
Też mam blisko, muszę tylko przekonać brata żeby się ze mną wybrałbo moje dziecko nie chce
bozena640 pisze:
Mieszka na końcu Europy, na Islandii.
Jak się idzie na zwolnienie to powinno się być zdrowymZrobiłabym porządki przedświąteczne, a tak tylko kości mnie bolą od leżenia
![]()
Ja na szczęście w ciąży byłam tylko raz na zwolnieniu, drugi raz trafiłam do szpitala i po tygodniu urodziłam. Ten tydzień w szpitalu to był najdłuższy tydzień w moim życiu, a leżałam na sali z dziewczyną która przeleżała tak 5 miesięcy
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:
Oj to Ty już pewnie poł Europy zwiedziłaś.
Ja tylko byłam w mniej romantycznych miejscach, zaledwie , Praga , Budapeszt i Franfurt.
Teraz marzy mi się Praga - jeszcze tam nie byłam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 189 gości