Leoś fajny

Moderator: Estraven
PearlRain pisze:Komandos Ty tylko spadek masz w głowie a duzy z Ciebie kot, Franek jest małym kociakiem dostanie myszkę po Emirze, a Emir piłeczek nie zostawił więc o co sie pieklisz kocie, poddupnik na parapet dostaniesz w spadku nie martw się![]()
Leoś fajny
PearlRain pisze:Komandos Ty tylko spadek masz w głowie a duzy z Ciebie kot, Franek jest małym kociakiem dostanie myszkę po Emirze, a Emir piłeczek nie zostawił więc o co sie pieklisz kocie, poddupnik na parapet dostaniesz w spadku nie martw się![]()
Leoś fajny
Mary_Poole pisze:PearlRain pisze:Komandos Ty tylko spadek masz w głowie a duzy z Ciebie kot, Franek jest małym kociakiem dostanie myszkę po Emirze, a Emir piłeczek nie zostawił więc o co sie pieklisz kocie, poddupnik na parapet dostaniesz w spadku nie martw się![]()
Leoś fajny
A Michal poddupnik tesz dostanie? Emir nie mial pileczek? Ja zem myslal, ze to cala szafa pileczek byla.
Komandos
A jakes piorka i ptaszki byly? Albo jakas papuszka? Bo mnie siem marzy papuszka.
Michal
kotkins pisze:Mamy ryby ale siedzom w szkszynce z wodom.Możana paczeć nie wolno łapom.Rybów naszym Wam nie damy.Ani jamnikuf.Będziemy biły łapom!Fiona i Amcia
(nic nie zrozumiałam i poproszę jeszcze raz,dla słabszych: kto i w lakiej ilości się dokaca???Kotkins dziś na umyśle słaby a chciałby wiedzieć...powiecie mi???bo się nie wciągnę w wątek!)
kotkins pisze:Mamy ryby ale siedzom w szkszynce z wodom.Możana paczeć nie wolno łapom.Rybów naszym Wam nie damy.Ani jamnikuf.Będziemy biły łapom!Fiona i Amcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5, Lifter, MB&Ofelia i 359 gości