Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 08, 2011 12:40 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Komandos Ty tylko spadek masz w głowie a duzy z Ciebie kot, Franek jest małym kociakiem dostanie myszkę po Emirze, a Emir piłeczek nie zostawił więc o co sie pieklisz kocie, poddupnik na parapet dostaniesz w spadku nie martw się :wink:
Leoś fajny :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto lis 08, 2011 12:51 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

PearlRain pisze:Komandos Ty tylko spadek masz w głowie a duzy z Ciebie kot, Franek jest małym kociakiem dostanie myszkę po Emirze, a Emir piłeczek nie zostawił więc o co sie pieklisz kocie, poddupnik na parapet dostaniesz w spadku nie martw się :wink:

:lol: :ok:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Wto lis 08, 2011 12:53 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

PearlRain pisze:Komandos Ty tylko spadek masz w głowie a duzy z Ciebie kot, Franek jest małym kociakiem dostanie myszkę po Emirze, a Emir piłeczek nie zostawił więc o co sie pieklisz kocie, poddupnik na parapet dostaniesz w spadku nie martw się :wink:

A Michal poddupnik tesz dostanie? Emir nie mial pileczek? Ja zem myslal, ze to cala szafa pileczek byla.
Komandos

A jakes piorka i ptaszki byly? Albo jakas papuszka? Bo mnie siem marzy papuszka.
Michal

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Wto lis 08, 2011 13:04 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Mary_Poole pisze:

A Michal poddupnik tesz dostanie? Emir nie mial pileczek? Ja zem myslal, ze to cala szafa pileczek byla.
Komandos

A jakes piorka i ptaszki byly? Albo jakas papuszka? Bo mnie siem marzy papuszka.
Michal

Michał też coś dostanie i Hogata spoko luz Komandos
Emir mial papugi ale jego pierwsza papuga zyła z nim długo i tez odleciała za TM, potem miał papużki, co je Hogata chciała zjeść i papużki musiały zmienić domek, bo Hogata by je oskubała z piórek i zjadła, Michał kochany grubciu nie miał, Emir malo sie bawił, ale coś dostaniesz na pewno :ok:

PearlRain

Post » Wto lis 08, 2011 14:54 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Farnek za Emira...??? Pokażta go 8O

Ja tam bym o spadek walczył...ale jak sami chcom coś dać to git :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto lis 08, 2011 15:26 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

No, ze niby on nie... viewtopic.php?f=1&t=134917

Taki maly wyplosz co dybie na spadek.

Duza myla kibel i zesmy siem chloru nawonchali, lepsze niz kociminetka - polecam!
Ja zem se polazl spac, ale Hogata jeszcze biega.

Duza czyta o malych ludziach bo doszla do wniosku, ze zostalo malo czasu a ona nic nie wie.

Komandos

Mary_Poole

Post » Wto lis 08, 2011 17:03 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Żeśmy przeczytały, że ten Franek to do Was pszyjedzie za rok! 8O
To siem bendzie działo, młode bendzie i jeszcze Franek....
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto lis 08, 2011 17:07 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Byleby siem od moich pileczek trzymal z daleka. i od chloru. my zesmy woleli Emira, ale jak sie nie da to czeba siem bendzie uzerac z dwoma gowniarzami.
Komandos

Mary_Poole

Post » Wto lis 08, 2011 20:03 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Mamy ryby ale siedzom w szkszynce z wodom.Możana paczeć nie wolno łapom.Rybów naszym Wam nie damy.Ani jamnikuf.Będziemy biły łapom!Fiona i Amcia

(nic nie zrozumiałam i poproszę jeszcze raz,dla słabszych: kto i w lakiej ilości się dokaca???Kotkins dziś na umyśle słaby a chciałby wiedzieć...powiecie mi???bo się nie wciągnę w wątek! :mrgreen: )

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto lis 08, 2011 20:04 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

fajny ten wasz gnojek nowy. Bym se go trochę poganiał. :twisted:
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lis 08, 2011 21:34 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Ten nowy gnojek wygląda jakby już go nieźle kot pogonił hiehie...taki napuszono-postrzępiony. Najważniejsze, ze młody jest-się go ułoży....jak nie łapom to zębem :ok:

Nasz Duża krzyczy mi bez ramie, ze młode ludziów jak się już narodzom to sie bez instrukcji obsługuje-na czuja i tak najlepiej. A :!: i najważniejsze-nie zapominać, że one nie srajom do kuwety tylko do pampersa i czeba go co jakiś czas wymieniać :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto lis 08, 2011 22:21 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

kotkins pisze:Mamy ryby ale siedzom w szkszynce z wodom.Możana paczeć nie wolno łapom.Rybów naszym Wam nie damy.Ani jamnikuf.Będziemy biły łapom!Fiona i Amcia

(nic nie zrozumiałam i poproszę jeszcze raz,dla słabszych: kto i w lakiej ilości się dokaca???Kotkins dziś na umyśle słaby a chciałby wiedzieć...powiecie mi???bo się nie wciągnę w wątek! :mrgreen: )

ja się dokacam, a właściwie biorę kociaka żeby zapełnić pustkę jaka została po Emirze :cry:

PearlRain

Post » Wto lis 08, 2011 22:39 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

No Duza kupila pampjersy czy jak to tam. wyprala jakies szmaty dla tego ludzia i wozek dzis przywiezli. calkiem wygodny, we fajnym proszku wyprany.

a tego gnojka sie bendzie ganiac. byleby za wielgi nie urosl

Komandos

Mary_Poole

Post » Wto lis 08, 2011 22:41 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

kotkins pisze:Mamy ryby ale siedzom w szkszynce z wodom.Możana paczeć nie wolno łapom.Rybów naszym Wam nie damy.Ani jamnikuf.Będziemy biły łapom!Fiona i Amcia

tesz mamy ryby, ale to w ogrodku. tylko rudy smierdziel ze dzwoneczkiem od somsiadow nam je wyzera. duza powiedziala, ze jusz dwie wziol byl zezarl i wysle jego duzym faktjure niedlugo na 1.98 bo jedna ryba to 0.99 kosztowala.

a co to jest jamnik?????

my bysmy chcieli papuszke.

Michal

Mary_Poole

Post » Wto lis 08, 2011 22:48 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Michał a po co Wam papuzka?

PearlRain

[poprzednia][następna]