Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 12, 2011 20:57 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Biedna :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lut 12, 2011 20:59 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Twarda sztuka. Da radę :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob lut 12, 2011 21:04 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

villemo5 pisze: Jest z powrotem w Herne, ale ledwo zipie...

No nic dziwnego :-(
Dzięki Villemo za wiadomość :-)
Dorotko:
Obrazek
Twój nowy domek :-)
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob lut 12, 2011 21:33 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Fajny domek dla Dorotki józefino, tylko czemu ten kotek taki kurna uparty?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lut 12, 2011 21:34 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

No wiesz - jak to kotek :mrgreen:
Puszeńko

jozefina1970

Post » Sob lut 12, 2011 23:10 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

jozefina1970 pisze:No wiesz - jak to kotek :mrgreen:

:ryk:

Czysta prawda!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob lut 12, 2011 23:10 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

babajaga pisze:Fajny domek dla Dorotki józefino, tylko czemu ten kotek taki kurna uparty?

:ryk: Leżę pod biurkiem... :ryk:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Sob lut 12, 2011 23:17 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

jutro zajrzy tu obolała Dorotka i będzie znów cierpieć... ze śmiechu :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 13, 2011 12:15 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Czekamy na Dorotkę, nie będzie cierpieć ze śmiechu, jest zaprawiona w bojach :lol:
Puszeńko

jozefina1970

Post » Nie lut 13, 2011 12:18 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Czekamy niecierpliwie :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 13, 2011 12:48 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Czulam caly czas Wasza obecnosc i dziekuje pieknie, ze mni w ten sposob pomagacie. Zamiast smiechu mialam lezki w oczach kuzyneczko, bo czuje sie u Was jakos kochana.

Tak, maraton to mam niezly za soba. W srode padlam juz plackiem, bo wszystkie worki z sypialni przenosilam do duzego pokoju i do kuchni. W czwartek rano mamam mnie wyciagnela do miasta, bo sklep z butami po przebudowie mial otwarcie i kupilam sobie na szybkiego buty do roboty. Potem rozbieralam komputer, telewizor i trzymalam nerwy pod Nerwosolem. Okolo 14:30 jechalismy po transporter i brat mi potem rozebral biurko i zaczelismy juz z sasiadka znosic na dol i pakowac. Dolaczyli do nas pomocniki z malym opoznieniem, ale i tak mieli co do noszenia. Ze mna razem bylismy w szesciu i krotko po 18-tej skonczylismy. Spac nie moglam, bo caly czas sie balam, zeby mi ktos transportera z pod domu nie ukradl, wiec noc nerwowa. U nas niestety duzo kradziezy jest, wiec naprawde sie balam.
W piatek ruszylismy bardzo wczesnie, jak Vil pisala i brat stwierdzil, ze nasz transporter jest przy 90 km/h zablokowany i tak zesmy tukali po autostradzie i sie wkurzali rowno. Jazda po gorach z tak zaladowanym autem byla koszmarna i lepiej nie powiem, ze maly wlos bym siknela w majtki. Ale dojechalismy okolo 13:30 i po krotkiej przerwie do roboty. Teraz bylismy juz tylko w trzech i roboty kupe. Nikt nam nie pomogl... Wnoszenie i skladanie szafy nam zeszlo do 18:30 i chlopaki stwierdzili, ze chca jednak jechac z powrotem do domu. Brat byl strasznie zmeczony, bo jako jedyny jechal to auto. Staralam sie nie zasypiac, ale gdzies 150 km od domu mi sie kiwnelo i dobrze, ze moj sasiad byl fit i brata zagadywal i glupoty gadali. Mozecie sobie przedstawic ile teori chlopy moga wywiazac w tylu godzinach jak przescignac ciezarowke mogac jechac tylko 90 km/h???????? Ja teraz wiem, bo non stop ten sam temat. Nawet ciezarowki nas wymijaly i trabili na nas. W sobote sie potem dowiedzielismy, ze te zablokowanie to byl przypadek i tak nie mialo byc, ale nam to juz nie pomoglo, bo i tak czasu wiele przez to stracilismy.
Nadal jestem padnieta a we wtorek musze jechac znowu ta sama droge. Wszystko mnie boli. Nie ma miejsca, ktore bym nie czula. Magnesium i duzo tabletek przeciwbolowych, bo nie wyrobie. Spie dalej na podlodze i to tez nie pomocne. Kotki strasznie przezyli puste mieszkanie. Najgodzej Lilly placze i szuka wszedzie. Echo ogromne i nie ma sie gdzie schowac, chociaz pare rzeczy jeszcze tu zostawilam. Trudno, jeszcze tylko jutro.
Kupilam im takie maciupkie pigulki na uspokojenie. Gibutek, jak bede miala znowu siec, to Ci dla Twoich nazwe napisze na jazde. To nie jest chemia, tylko takie mineraly.

Teraz jestem jeszcze u rodzicow na obiedzie, ale zaraz umowiona z aniolkiem i jego rodzina, bo tez chca sie ode mnie porzegnac.

Nie bede mogla napewno zaraz Waszych odpowiedzi przeczytac, ale dam we wtorek znac do Vil, jak dojechalam i czy z futrami wszystko ok. Moze do tej pory tez kasa z nieba spadnie, bo jestem oplukana do reszty...

Usciskam Was wszystkie i zycze milego czasu. Bede tez z myslami u Was, zeby ten czas jakos mi latwiej splynal.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Do milego...

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie lut 13, 2011 12:54 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

Dorotko, kochanie - niezły maraton :evil:
Ale dasz radę, jesteś bardzo dzielną, wspaniałą kobietą! Kotki też będą zadowolone z nowego miejsca, zobaczysz! A to wszystko - no cóż, lekko nie jest ale przeżyć trzeba!
Całujemy, ściskamy i trzymamy ogromne kciuki :ok: :ok: :ok:
Puszeńko

jozefina1970

Post » Nie lut 13, 2011 13:00 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

O rety, prawdziwy maraton! Ale zobacz, teraz już z górki, najtrudniejsze już zrobione! Zuch dziewczyna!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lut 13, 2011 13:05 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

Zuch dziewczyna! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 13, 2011 13:12 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

Już bliżej niż dalej Dorotko Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]