Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 19:16 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Hannah12 pisze:A zapominałam się pochwalić dzisiaj w TV Biznes o godzinie 20.25 w ramach cyklu " Na skrzydłach biznesu" będzie Gosia i Marcin prezentować swoja firmę.

Czekamy niecierpliwie.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw mar 17, 2011 20:02 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Trzymam kciuki za aklimatyzacje hakerka, Zdrowie duzej i udane wystapienie mlodych w programie :ok: :ok: :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw mar 17, 2011 20:05 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Dorota pisze:
Hannah12 pisze:A zapominałam się pochwalić dzisiaj w TV Biznes o godzinie 20.25 w ramach cyklu " Na skrzydłach biznesu" będzie Gosia i Marcin prezentować swoja firmę.

Czekamy niecierpliwie.

Chyba się nie doczekamy, to prawdopodobnie program lokalny

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw mar 17, 2011 20:24 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

MaryLux pisze:
Dorota pisze:

Czekamy niecierpliwie.

Chyba się nie doczekamy, to prawdopodobnie program lokalny

Nie. Ogolnopolski.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw mar 17, 2011 21:53 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Obejrzalam.

Podziwiam Mlodych.
Bardzo.

Niech im sie wiedzie!

:ok: :ok:
:ok: :ok:

Dorota

Post » Czw mar 17, 2011 22:08 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Dzięki Doroto.
Przekazała młodym gratulacje dziękują.
Starają się jak mogą, tworzą tą firme od zero i bez zaplecza kapitałowego. Ale z sercem.
Koteczkę którą Marcin wspominał to Tola, już za miesiąc minie 3 lata jak Tola odeszła.

Z wieści od Agi, Haker ok. przyszedł nawet do niej się poprzytulać, siedzi zadowolony.
Pysia pozwoli się głąskać, je itp, ale nie chce przyjść do Agi na ręce i kolana.
Ona zawsze siedziała u niej na kolanach, a teraz strzela focha. Tak jakby chciała ją ukarać za to, że się wyprowadziła bez niej.

Mysiu, nie martw się Haker po moim urlopie wróci.
Jurto najprawdopodobniej nie będę miała czasu tutaj zaglądnąć, a w Pobierowie mam tylko net na telefonie. I tak prawdę powiedziawszy nie będę za bardzo z netu korzystać. Mam urlop. Oby nie padało bo planuję długie spacery z kijami.

Fasolko dobrze, że paczka doszła. Smacznego dla Pralci i Franci.

Pozdrawiam!

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw mar 17, 2011 22:22 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Hannah12 pisze:Dzięki Doroto.
Starają się jak mogą, tworzą tą firme od zero i bez zaplecza kapitałowego. Ale z sercem.
Koteczkę którą Marcin wspominał to Tola, już za miesiąc minie 3 lata jak Tola odeszła.

Z wieści od Agi, Haker ok. przyszedł nawet do niej się poprzytulać, siedzi zadowolony.
Pysia pozwoli się głąskać, je itp, ale nie chce przyjść do Agi na ręce i kolana.
Ona zawsze siedziała u niej na kolanach, a teraz strzela focha. Tak jakby chciała ją ukarać za to, że się wyprowadziła bez niej.

Jurto najprawdopodobniej nie będę miała czasu tutaj zaglądnąć, a w Pobierowie mam tylko net na telefonie. I tak prawdę powiedziawszy nie będę za bardzo z netu korzystać. Mam urlop. Oby nie padało bo planuję długie spacery z kijami.

Pozdrawiam!

O! Jeszcze jestes! :D

To skrotowo:

1. Naprawde podziwiam.
Wspaniali mlodzi...
Zaplecze kapitalowe - no wlasnie.

2. Haker - zawsze sie znajdzie jak nalezy :lol:

3. Pysia sie w koncu odobrazi.

4. Kije? Wspanila rzecz. Kinezjologia / Kinezyterapia.

Milego wypoczynku!

Dorota

Post » Czw mar 17, 2011 22:30 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Dzięki.
Jestem usiłuję przygotować się do jutrzejszych zajęć. Mam nowe zagadnienia, nowe w sensie nigdy o nich nie mówiłam i tak muszę sobie na głos trochę pogadać i poukładać w głowie. W końcu 3 godziny zegarowe muszę jakoś sensownie mówić. Z ćwiczeniami na następne 3 h jest łatwiej.

Hannah12

Post » Czw mar 17, 2011 22:44 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Hannah12 pisze:Dzięki.
Jestem usiłuję przygotować się do jutrzejszych zajęć. Mam nowe zagadnienia, nowe w sensie nigdy o nich nie mówiłam i tak muszę sobie na głos trochę pogadać i poukładać w głowie. W końcu 3 godziny zegarowe muszę jakoś sensownie mówić. Z ćwiczeniami na następne 3 h jest łatwiej.

Powodzenia!

A corke masz sliczna! :ok:
Poza tym, ze madra.

Dorota

Post » Czw mar 17, 2011 22:52 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Tatuś bardzo dumny z córki/córek.
Gorzej moi rodzice, nie mogą przeboleć, że ona nie została na uczelni i nie napisała doktoratu.
Ona książki pochłania jak gąbka wodę.

Hannah12

Post » Czw mar 17, 2011 22:58 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Hannah12 pisze:Tatuś bardzo dumny z córki/córek.
Gorzej moi rodzice, nie mogą przeboleć, że ona nie została na uczelni i nie napisała doktoratu.
Ona książki pochłania jak gąbka wodę.

Gosia po fil. pol.?
Dziadkowie...
Oby zrozumieli i zaakceptowali to, co jej radosc i spelnienie przynosi.

Moj ojciec obronil dokt., jak bylam w przedszkolu.
No i co? Mam swoje zycie.

Ja od kilku dni wykorzystuje doktoranta do czytania
tekstow gotykiem pisanych. Sluzbowo :lol:

Dorota

Post » Pt mar 18, 2011 1:18 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Hannah12 pisze:Dzięki Doroto.

Pozdrawiam!

Kurna , a ja przegapiłam program :evil: :evil: :evil: ,można gdzies powtórkę obejrzeć?

Pyśka w końcu się przekona ,spoko :ok: :ok: :ok: :ok:

Łoj,uffff :oops: :oops: :oops:

Haniu,skrobnij czasem eska jakiego,jak coś to Maryś ma mój nr,bo nie pamiętam czy Tobie podawałam :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt mar 18, 2011 9:14 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Odpoczywajcie :) Jak znajdziecie chwilkę, to sprawdźcie, czy na Moniuszki (to ta ostatnia boczna ulica przed kościołem) istnieje jeszcze kawiarnia "U Wójta", bardzo przyjemna była, prowadziła to (+ pensjonat) matka z córką.

MaryLux

Post » Pt mar 18, 2011 12:40 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

Jeszcze na chwilkę zaglądam.
Doroto, Gosia nie skończyła polonistyki jest po socjologii. W roku 2001 była laureatką stopnia centralnego ( pierwsza lokata) olimpiady ogólnopolskiej z języka polskiego specjalizacja teatrologia. My byliśmy święcie przekonani ( jak nagroda wolny wstęp na wybrane kierunki studiów), że wybierze studia w Warszawie takie Międzywydziałowe lub w Krakowie. Pozostała jednak w Poznaniu. Ona była w klasie ogólnokształcącej,ale maiła świetnego polonistę. Z jej klasy mała 3 laureatów olimpiady. Kolego Gosi poszedł w reżyserię teatralną, już jakieś przedstawienie robił, koleżanka w dziennikarstwo ( pracuje w radiowym studio teatralnym - chyba to jest 1 program).

Wieści o koteczkach nie mam Aga od rana na zajęciach.

Wiesz ulica Moniuszki była ostatnio ( latem) w przebudowie i dużo nowych obiektów tam powstało.

Hannah12

Post » Pt mar 18, 2011 13:19 Re: Pysia & Haker. Javcia odeszła 17.02 [']

To może i Wójta zlikwidowali :strach:

MaryLux

[poprzednia][następna]