Hannah12 pisze:A zapominałam się pochwalić dzisiaj w TV Biznes o godzinie 20.25 w ramach cyklu " Na skrzydłach biznesu" będzie Gosia i Marcin prezentować swoja firmę.
Czekamy niecierpliwie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:A zapominałam się pochwalić dzisiaj w TV Biznes o godzinie 20.25 w ramach cyklu " Na skrzydłach biznesu" będzie Gosia i Marcin prezentować swoja firmę.
Dorota pisze:Hannah12 pisze:A zapominałam się pochwalić dzisiaj w TV Biznes o godzinie 20.25 w ramach cyklu " Na skrzydłach biznesu" będzie Gosia i Marcin prezentować swoja firmę.
Czekamy niecierpliwie.
MaryLux pisze:Dorota pisze:Hannah12 pisze:A zapominałam się pochwalić dzisiaj w TV Biznes o godzinie 20.25 w ramach cyklu " Na skrzydłach biznesu" będzie Gosia i Marcin prezentować swoja firmę.
Czekamy niecierpliwie.
Chyba się nie doczekamy, to prawdopodobnie program lokalny
Hannah12 pisze:Dzięki Doroto.
Przekazała młodym gratulacje dziękują.
Starają się jak mogą, tworzą tą firme od zero i bez zaplecza kapitałowego. Ale z sercem.
Koteczkę którą Marcin wspominał to Tola, już za miesiąc minie 3 lata jak Tola odeszła.
Z wieści od Agi, Haker ok. przyszedł nawet do niej się poprzytulać, siedzi zadowolony.
Pysia pozwoli się głąskać, je itp, ale nie chce przyjść do Agi na ręce i kolana.
Ona zawsze siedziała u niej na kolanach, a teraz strzela focha. Tak jakby chciała ją ukarać za to, że się wyprowadziła bez niej.
Mysiu, nie martw się Haker po moim urlopie wróci.
Jurto najprawdopodobniej nie będę miała czasu tutaj zaglądnąć, a w Pobierowie mam tylko net na telefonie. I tak prawdę powiedziawszy nie będę za bardzo z netu korzystać. Mam urlop. Oby nie padało bo planuję długie spacery z kijami.
Fasolko dobrze, że paczka doszła. Smacznego dla Pralci i Franci.
Pozdrawiam!
Hannah12 pisze:Dzięki.
Jestem usiłuję przygotować się do jutrzejszych zajęć. Mam nowe zagadnienia, nowe w sensie nigdy o nich nie mówiłam i tak muszę sobie na głos trochę pogadać i poukładać w głowie. W końcu 3 godziny zegarowe muszę jakoś sensownie mówić. Z ćwiczeniami na następne 3 h jest łatwiej.
Hannah12 pisze:Tatuś bardzo dumny z córki/córek.
Gorzej moi rodzice, nie mogą przeboleć, że ona nie została na uczelni i nie napisała doktoratu.
Ona książki pochłania jak gąbka wodę.
Hannah12 pisze:Dzięki Doroto.
Przekazała młodym gratulacje dziękują.
Starają się jak mogą, tworzą tą firme od zero i bez zaplecza kapitałowego. Ale z sercem.
Koteczkę którą Marcin wspominał to Tola, już za miesiąc minie 3 lata jak Tola odeszła.
Z wieści od Agi, Haker ok. przyszedł nawet do niej się poprzytulać, siedzi zadowolony.
Pysia pozwoli się głąskać, je itp, ale nie chce przyjść do Agi na ręce i kolana.
Ona zawsze siedziała u niej na kolanach, a teraz strzela focha. Tak jakby chciała ją ukarać za to, że się wyprowadziła bez niej.
Mysiu, nie martw się Haker po moim urlopie wróci.
Jurto najprawdopodobniej nie będę miała czasu tutaj zaglądnąć, a w Pobierowie mam tylko net na telefonie. I tak prawdę powiedziawszy nie będę za bardzo z netu korzystać. Mam urlop. Oby nie padało bo planuję długie spacery z kijami.
Fasolko dobrze, że paczka doszła. Smacznego dla Pralci i Franci.
Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 58 gości