Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 22, 2010 20:45 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

Odpoczniesz sobie Dorotko. :ok: :kotek:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro gru 22, 2010 20:46 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

Mozna powiedziec, ze to pierwszy urlop w tym roku, bo te marne piec dni we wrzesniu to bylo nic.

Ide sie polozyc, bo dolaczam do kuzynki i tez padam na mordke. Paaaa :-)

P. S.: Aniu, jak sie robi kapuste z groszkiem?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro gru 22, 2010 20:49 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro gru 22, 2010 22:46 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

U mnie kapusta ugotowana, jutro zrobię rano zakupy i biorę się za pierogi :P
Dobranoc Słonka! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 23, 2010 8:12 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

Guten Morgen meine Lieben :1luvu:

Dzis rano musialam w robocie juz snieg odwalac, a jakos glupio spalam i cale prawe ramie mnie boli, wiec mozecie sobie wyobrazic co to byla za mordenga.
Teraz licze juz nawet minuty do konca pracy i siedze w polmroku, bo duze swiatlo mi przeszkadza.

SecretFire

Post » Czw gru 23, 2010 8:12 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

Moja ukochana babcia robiła pyszną kapustę z gochem
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw gru 23, 2010 8:13 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

Guten Mrogen SecretFire :1luvu:
To w robocie też musisz śnieg odwalać 8O
A dlaczego duże światło przeszkadza? Migrenę masz?
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 23, 2010 8:14 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

U mnie w domu duze światło to tylko z koniecznosci, ja uwielbiam lampeczki :), wtulić się w fotej, kota na kolana, książka w rękę eh
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Czw gru 23, 2010 8:15 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

Ja też nie lubię górnych świateł :lol: (Dzień świra się kłania), na szczęście jakoś w pracy mi nigdy nie przeszkadzało a w domu z tym walczę 8)
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 23, 2010 8:17 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

moje współ z pokoju tylko duże i duże ja bym paliła tylko lampke na biurku , pod koniec dnia oczy mnie juz bolą od nadmiaru naświetlenia (bo jeszcze monitor przed oczami)

EdytaB_a

Post » Czw gru 23, 2010 8:21 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

Nienawidze duzych swiatel, bo mi z gory swieci i odbija w okularach no i oczy bola. Na biurku w pracy mam mala lampke i tak sobie pracuje. W domu tak samo. Tylko male lampki.

Edytko przejelas po babci przepisy?

SecretFire

Post » Czw gru 23, 2010 8:22 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

Witajcie Słoneczka! :)
Nie przemęczajcie się za bardzo :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 23, 2010 8:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

SecretFire pisze:Nienawidze duzych swiatel, bo mi z gory swieci i odbija w okularach no i oczy bola. Na biurku w pracy mam mala lampke i tak sobie pracuje. W domu tak samo. Tylko male lampki.

Edytko przejelas po babci przepisy?

Moja mama ma.
Ale nigdy nie udało się nikomu (mamie, ciotkom) ugotować tak jak babci ....
Nawet jak stała nad nimi i uczyła :) A może to urok mojego dzieciństwa? Ja miałam super fajnych dziadków.
2-ga babcia gotowała barszcz na grzybach , czysty - też mistrzostwo świata i ta sama historia - nie do podrobiena.

EdytaB_a

Post » Czw gru 23, 2010 8:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

Erin pisze:Witajcie Słoneczka! :)
Nie przemęczajcie się za bardzo :P

Ja się sama nie krzywdzę :wink:
mam nadzieję, ze szefowa zapomni o nie dziś.

EdytaB_a

Post » Czw gru 23, 2010 8:59 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Zyczenia do uniwersum

Moja babcia tez robila wysmienite jedzonka. I zawsze tak pieknie pachniala chlebem. Uwielbialam moja babunie i do tej pory brak mi jej.
Druga babunia tez byla swietna, bo mi skrobala jablka i parowki mi dawala, potem ciasteczka z cukrem, ktore do tej pory uwielbiam. Jak szlam do szkoly albo ze szkoly, to u babci sie zawsze zatrzymalam albo chociaz kiwalam, bo pod plotem przechodzilam. Ile razy sie przewrocilam i bylam cala w blocie, to do babci lecialam. Jak byl czas na sliwki, do babci lecialam. A w lato, jak byl czas na bob, to dziadek mi gotowal caly gar.
Strasznie mi ich wszystkich brak.

SecretFire

[poprzednia][następna]