Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 26, 2011 17:12 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

witaj miło i poświątecznie Aniu i futerka :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto kwi 26, 2011 17:35 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Witaj Asiu, mój Aniele - Stróżu ;)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto kwi 26, 2011 17:37 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Witaj Asiu, mój Aniele - Stróżu ;)

haha no to awansowałam 8O :ryk: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto kwi 26, 2011 17:50 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ciepła pisze:

a ja mogę robić za diablicę 8)
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto kwi 26, 2011 17:52 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Danusia pisze:
Ciepła pisze:

a ja mogę robić za diablicę 8)

to z nas niezła para Danusia :ok: :wink:

Obrazek

Ciepła

Post » Śro kwi 27, 2011 13:38 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Śro kwi 27, 2011 13:38 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

witaj miło Aniu i futerka :1luvu:

mam nadzieje,ze u was wsio ok :roll:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw kwi 28, 2011 9:46 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Hejka :1luvu:

Obrazek

Aniu , jak zdrówko??
Obrazek

Danusia

Post » Czw kwi 28, 2011 15:48 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

witaj miło Aniu i kociaste :1luvu:

mam nadzieje,że wszystko jest ok :roll: :?:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw kwi 28, 2011 19:16 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

u Ani Kaleidostar wszystko ok :ok:
jest już w domku tylko neta jej chwilowo wcieło stąd to milczenie :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt kwi 29, 2011 9:02 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Oddajcie Ani net!!!! Bo niektórzy z niecierpliwością czekają na wiadomości :mrgreen:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pt kwi 29, 2011 17:05 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Fanszeta pisze:Oddajcie Ani net!!!! Bo niektórzy z niecierpliwością czekają na wiadomości :mrgreen:

no własnie :mrgreen:
Mama Ani miała dzis to załatwić,bo Anka strasznie słabiutenka jest :roll:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 30, 2011 10:54 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Jestesmy, żyjemy :) Tata laptoka na weekend pozyczyl, bo musze miec dostep do sieci - kolega z pracy psa chce i usiluje mu znalezc na miau :)
Literka "e" slabo dziala, wiec jak pojawia sie niezrozumiale slowa jakies, to sprobujcie to "e" tam wpasowac ;)

W domu mialam lekki sajgon, ale juz wszystko opanowalam miare. Wracalam ze stresem, bo tata opowiadal, ze Troja sie bardzo wycofala - wczesniej go lubila, a teraz w ogole sie nie pojawiala - wystawila czasem glowe i tyle. Syczala na niego. Tak wiec wielka byla moja radosc, gdy po powrocie Troja wrecz spadla z szafki na moj widok - jak sie do mnie przylepila, tak do tej pory nie moge sie jj pozbyc :D Te samotne dni plus chyba spadek juz hormonow po sterylce tak ja zmienily.... Jest przekochana. A najlepsze jest to, ze.. nie ma już Troi-"precz obce koty"!, Troi-"Obcy kociaku, nie podchodz, bo przyłożę!"
Teraz jest Troja "gdzie są moje dzieciiii?"
Troja matkuje maluchom aż milo. Myje je, śpi z nimi...najgorsze jest tylko to, że one chcą ją ssać, a ona pozwala. Brzucha wywala do góry..Już jeden sutek ma podrażniony. Boję się, żeby coś złego z tego się nie zrobiło. Jakis kubrak jej uczyć czy co?
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Sob kwi 30, 2011 11:43 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

O rany, jak super :ok:

A co do psiaka - podeślij któregoś z Niechcianych i Zapomnianych od pani Basi, jeszcze mamy kilka :>

Carmen201 pisze: PSIASTE:

Obrazek GRZEŚ Największy, na początku boi się ludzi i unika ich, gdyż prawdopodobnie ma za sobą złą przeszłość. Za to dla opiekunów bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Uwielbia spacery, głaskanie. Nie toleruje innych psów (samców)
i kotów. Ma około 9 lat, niekastrowany, ok. 60 kg.

Obrazek AZA Wilkowata, czarna-podpalana. Lubi spacery, bardzo kontaktowa, posłuszna i energiczna. Nie boi się ludzi, jest otwarta, ale nie przepada za Kotami. Ma około 6 lat, wysterylizowana.

Obrazek MAŁA Średniej wielkości, Jasnobrązowa, spokojna i grzeczna, nie boi się obcych ludzi. Lubi spacery, wtedy jest bardzo energiczna. Raczej nie przepada za Kotami. Ma około 5 lat, jest wysterylizowana.

ObrazekPUDZIANKA wszyscy myśleli, że to pies, a to normalnie uśmiechająca się sunia.. Krótka sierść, czarno-podpalana, krępej budowy. Megałagodna mimo groźnego wizerunku. Lubi spacery,Koty nie bardzo..Nie sterylizowana u P. Stanisława i Pani Basi ale też nie miała nigdy cieczki, więc prawdopodobnie wysterylizowana wcześniej (dlatego wszyscy myśleli, że to pies..)., ma około 3 lat.

Obrazek SOPHIE bardzo piękna sunia, długowłosa, radosna, żywiołowa. Bardzo lubi spacery. Nie przepada za konkurencją w postaci innych suk i Kotów, Psy za to uwielbia; ma około 4 lat, jest wysterylizowana.

Obrazek MARUDA piękny smutny biały Pies.. po nim widać, jak bardzo tęskni..Jasnobeżowy, dość duży, ma ok. 3 lat. Lubi spacery, dość spokojny a nawet wycofany, pewnie ze względu na swoją przeszłość. Póki co nie ma zaufania do kobiet ale teraz jest tylko Pani Basia więc pracują nad tym. Nie przepada też za Psami i Kotami. Ma ok. 3 lat. Ale ja mu się spojrzy w oczy.. to wyjątkowy Pies.. i bardzo smutny..

Obrazek ASYSTENT krótkowłosy, czarno-podpalany, podobny do Pudzianki ale dużo mniejszy. Ma około 4 lat,
bardzo lubi spacery i rzeczywiście wybieganie pewnie dobrze mu robi bo jest żywiołowy. Powinien być raczej jedynakiem bo za towarzystwem nie przepada, Kotów również. Na to opiekunów kocha bardzo,co widać.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob kwi 30, 2011 11:46 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Też pomyslałam o psach pan Stanisława, ale one wszystkie są dość duże i dorosłe... A znajomi chcą młodziaka...

KaleidoStar

[poprzednia][następna]