Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:Witaj Asiu, mój Aniele - Stróżu
Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:Witaj Asiu, mój Aniele - Stróżu
haha no to awansowałam![]()
![]()
Danusia pisze:Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:Witaj Asiu, mój Aniele - Stróżu
haha no to awansowałam![]()
![]()
a ja mogę robić za diablicę
Fanszeta pisze:Oddajcie Ani net!!!! Bo niektórzy z niecierpliwością czekają na wiadomości
Carmen201 pisze: PSIASTE:
GRZEŚ Największy, na początku boi się ludzi i unika ich, gdyż prawdopodobnie ma za sobą złą przeszłość. Za to dla opiekunów bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Uwielbia spacery, głaskanie. Nie toleruje innych psów (samców)
i kotów. Ma około 9 lat, niekastrowany, ok. 60 kg.
AZA Wilkowata, czarna-podpalana. Lubi spacery, bardzo kontaktowa, posłuszna i energiczna. Nie boi się ludzi, jest otwarta, ale nie przepada za Kotami. Ma około 6 lat, wysterylizowana.
MAŁA Średniej wielkości, Jasnobrązowa, spokojna i grzeczna, nie boi się obcych ludzi. Lubi spacery, wtedy jest bardzo energiczna. Raczej nie przepada za Kotami. Ma około 5 lat, jest wysterylizowana.
PUDZIANKA wszyscy myśleli, że to pies, a to normalnie uśmiechająca się sunia.. Krótka sierść, czarno-podpalana, krępej budowy. Megałagodna mimo groźnego wizerunku. Lubi spacery,Koty nie bardzo..Nie sterylizowana u P. Stanisława i Pani Basi ale też nie miała nigdy cieczki, więc prawdopodobnie wysterylizowana wcześniej (dlatego wszyscy myśleli, że to pies..)., ma około 3 lat.
SOPHIE bardzo piękna sunia, długowłosa, radosna, żywiołowa. Bardzo lubi spacery. Nie przepada za konkurencją w postaci innych suk i Kotów, Psy za to uwielbia; ma około 4 lat, jest wysterylizowana.
MARUDA piękny smutny biały Pies.. po nim widać, jak bardzo tęskni..Jasnobeżowy, dość duży, ma ok. 3 lat. Lubi spacery, dość spokojny a nawet wycofany, pewnie ze względu na swoją przeszłość. Póki co nie ma zaufania do kobiet ale teraz jest tylko Pani Basia więc pracują nad tym. Nie przepada też za Psami i Kotami. Ma ok. 3 lat. Ale ja mu się spojrzy w oczy.. to wyjątkowy Pies.. i bardzo smutny..
ASYSTENT krótkowłosy, czarno-podpalany, podobny do Pudzianki ale dużo mniejszy. Ma około 4 lat,
bardzo lubi spacery i rzeczywiście wybieganie pewnie dobrze mu robi bo jest żywiołowy. Powinien być raczej jedynakiem bo za towarzystwem nie przepada, Kotów również. Na to opiekunów kocha bardzo,co widać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1508 gości