Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:My mamy z V-line,też niby cos a'la kablówka.Ogólnie zadowolona jestem,ale ostatnio cos za często coś się dzieje,przerywa,urywa itp
oj taaaaaaaak, niestetyOKI pisze:U mnie się dzieje bez przerwy... a jak się na to nałoży mulenie miauowe, to już w ogóle oszaleć można
Kociara82 pisze:oj taaaaaaaak, niestetyOKI pisze:U mnie się dzieje bez przerwy... a jak się na to nałoży mulenie miauowe, to już w ogóle oszaleć można![]()
OKI pisze:U mnie się dzieje bez przerwy... a jak się na to nałoży mulenie miauowe, to już w ogóle oszaleć można
kociczka39 pisze:OKI pisze:U mnie się dzieje bez przerwy... a jak się na to nałoży mulenie miauowe, to już w ogóle oszaleć można
Ja to znowu mam,jak mam otwarte karty miau,nie mogę miec różwnocześnie otwartej karty z nk. bo tak mi wtedy zamula że szok,jak jestem tu to z nk musze się wylogować,bez sensu trochę ale tak mam.Kiedyś przypadkiem wylogowałam się ,a mówię na nk nikt już nic nie napisze to out i zauważyłam ,jak ruszyło.Potem jeszcze raz,jeszcze i o
Kociara82 pisze:ty masz swoje "uspokajacze" ja nieeeeeee![]()
Ludziska, morda mi sie drze, a na nowa nie stac.Znaczy, ze pora spac. Kocich i kolorowych wszystkim
OKI pisze:kociczka39 pisze:OKI pisze:U mnie się dzieje bez przerwy... a jak się na to nałoży mulenie miauowe, to już w ogóle oszaleć można
Ja to znowu mam,jak mam otwarte karty miau,nie mogę miec różwnocześnie otwartej karty z nk. bo tak mi wtedy zamula że szok,jak jestem tu to z nk musze się wylogować,bez sensu trochę ale tak mam.Kiedyś przypadkiem wylogowałam się ,a mówię na nk nikt już nic nie napisze to out i zauważyłam ,jak ruszyło.Potem jeszcze raz,jeszcze i o
Eeee, to mi jeszcze antywirus czasem miau blokuje i też tylko restart działa![]()
Dobranoc Kociarko
kociczka39 pisze:OKI pisze:Eeee, to mi jeszcze antywirus czasem miau blokuje i też tylko restart działa![]()
Dobranoc Kociarko
ale i tak podziwiam Cię za cierpliwość
OKI pisze:
Tiaaa, ja powszechnie znana z cierpliwości jestem![]()
Przed rozwaleniem sprzętu naprawdę wstrzymują mnie tylko koty... Wystraszyłyby się bidoki i nigdy nie wiadomo, co by zdemolowały wiejąc![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Hana, Silverblue i 250 gości