***BOKIRA [*]*** Gabi - znowu radość :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 11, 2010 16:03 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - ło rany, ona naprawdę rośnie :)))

MaryLux pisze:
vega013 pisze:
MaryLux pisze:Miau, miau, Wedelku, ratuj, dziś ma do nas przyjechać Doctorro i nas pokujać
Inka

Nie damy Was skrzywdzić!!! Powiedziałem Oliwce i Filusiowi. Przybiegniemy do Was i obronimy przed tym niedobrym Doctorro!!!
Wedelek oburzony
:evil:

Sypko-sypko-jus!

Już biegniemy - całą trójką. Oliwka powiedziała, że nie cierrrpi kłujów i nie cierrrpi, kiedy ktoś chce skrzywdzić przyjaciół!!! A Filuś to kotek obronny.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lis 11, 2010 16:04 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - ło rany, ona naprawdę rośnie :)))

vega013 pisze:
kalair pisze:A coś w tym jest! :lol:
Vega, wypróbujesz programik?

Już ściągnęłam. Wydaje mi się łatwiejszy od Gimpa2. :lol:

Bez porównania! Ale nie aż takich możliwości.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 11, 2010 16:20 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - ło rany, ona naprawdę rośnie :)))

Dopiero w porównaniu z Wedelkiem widać, że Gabi urosła. :lol:

Obrazek

Obrazek Obrazek

Na obu dolnych fotkach wyraźnie widać futerko Gabi. Włoski mają srebrzyste zakończenia.

Kliknij miniaturkę

vega013

Post » Czw lis 11, 2010 17:00 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - polowanie (fotostory str. 86) :))

jakie sliczne slodkie koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Gabi rosnie jak na drozdzach normalnie :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 11, 2010 17:38 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - ło rany, ona naprawdę rośnie :)))

kotka doroty pisze:A gdzieżby rozrabiac 8O Przeca Grzeczny koteczek :1luvu:

Ciesz się należy że,rozrabia,znaczy zdrówko dopisuje :ok: jakby spokojna była to zaraz by ją Duża zawlekła do weta :| a tak kocio spokój ma :ok: I oby tak dalej :ok: :ok: :ok:

Obrazek To prawda. Kiedy nie bawimy się, nie ganiamy albo mało jemy, Duża od razu zaczyna kombinować i zastanawiać się, czy nie jesteśmy chorzy. Jeżeli szybko się nie zorientujemy i nie zaczniemy rozrabiać, to nie wiadomo kiedy znajdziemy się w poczekalni u weta. A stamtąd nie ma jak uciec...
Pancuś

Kliknij miniaturkę

vega013

Post » Czw lis 11, 2010 18:22 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - ło rany, ona naprawdę rośnie :)))

Mały sukces - Gabi dała się namówić na tuńczyka z łososiem Applawsa. Zjadła połowę saszetki. Może w końcu uzna, że nie tylko Convalescence Support jest smaczny. Muszę ją jakoś przestawić na normalną bytową karmę. Conva jest do krótkotrwałego karmienia. Ma dużo białka, dużo kalorii, ale nie zawiera wszystkich składników niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania kociego organizmu.

vega013

Post » Czw lis 11, 2010 18:32 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - polowanie (fotostory str. 86) :))

:D :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 11, 2010 18:35 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - ło rany, ona naprawdę rośnie :)))

vega013 pisze:Mały sukces - Gabi dała się namówić na tuńczyka z łososiem Applawsa. Zjadła połowę saszetki.

Brawa dla malucha :ok:
(podczytuję)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw lis 11, 2010 18:41 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - ło rany, ona naprawdę rośnie :)))

zabers pisze:
vega013 pisze:Mały sukces - Gabi dała się namówić na tuńczyka z łososiem Applawsa. Zjadła połowę saszetki.

Brawa dla malucha :ok:
(podczytuję)

Witaj zabers :lol: Jak miło, że jesteś z nami :lol:

vega013

Post » Czw lis 11, 2010 18:41 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - ło rany, ona naprawdę rośnie :)))

vega013 pisze:
kotka doroty pisze:A gdzieżby rozrabiac 8O Przeca Grzeczny koteczek :1luvu:

Ciesz się należy że,rozrabia,znaczy zdrówko dopisuje :ok: jakby spokojna była to zaraz by ją Duża zawlekła do weta :| a tak kocio spokój ma :ok: I oby tak dalej :ok: :ok: :ok:

Obrazek To prawda. Kiedy nie bawimy się, nie ganiamy albo mało jemy, Duża od razu zaczyna kombinować i zastanawiać się, czy nie jesteśmy chorzy. Jeżeli szybko się nie zorientujemy i nie zaczniemy rozrabiać, to nie wiadomo kiedy znajdziemy się w poczekalni u weta. A stamtąd nie ma jak uciec...
Pancuś

Kliknij miniaturkę

:lol: :lol:

dokladnie, Duze miewaja swoje paranoje... ja tez jak jeden raz (!) Freya (najwiekszy łasuch) nie podejdzie do miski, to zaraz biore ja pod obserwacje, a w myslach juz siedze z nią w poczekalni u weta... :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw lis 11, 2010 19:59 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - polowanie (fotostory str. 86) :))

U nas też tak jest. Wystarczy jeden dzień bardziej senny, to zaraz doszukuje się u nich, że mniej jedzą, że są osowiałe. A jak się okazuje wcale mniej nie jedzą. A one to takie meteopatki są po prostu.

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Czw lis 11, 2010 20:04 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - polowanie (fotostory str. 86) :))

To jest rzeczywiście problem. Kot nie powie: "Daj se luz, Duża. Nic mnie nie boli, tylko w nocy mała zołza nie dała mi spać, to chcę odespać w dzień." A wiadomo przecież, że im wcześniej się zauważy chorobę, tym łatwiej ją wyleczyć.

vega013

Post » Czw lis 11, 2010 20:10 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - polowanie (fotostory str. 86) :))

vega013 pisze: A wiadomo przecież, że im wcześniej się zauważy chorobę, tym łatwiej ją wyleczyć.

Właśnie.
Choć Amy po swojemu umie powiedzieć, że boli brzuch. Już tego się nauczyłam. Teraz już wiem po czym ją boli. W każdym razie przychodziła i podstawiała mi brzuch pod nos. To wiedziałam, że trzeba masować, masować.... aż puści b. :mrgreen: Wtedy zadowolona odchodziła :ryk:
Nauczyła się tego jak była małym Glutem i biliśmy robale.

KAsia Amy

Post » Czw lis 11, 2010 20:15 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - polowanie (fotostory str. 86) :))

KAsia Amy pisze:
vega013 pisze: A wiadomo przecież, że im wcześniej się zauważy chorobę, tym łatwiej ją wyleczyć.

Właśnie.
Choć Amy po swojemu umie powiedzieć, że boli brzuch. Już tego się nauczyłam. Teraz już wiem po czym ją boli. W każdym razie przychodziła i podstawiała mi brzuch pod nos. To wiedziałam, że trzeba masować, masować.... aż puści b. :mrgreen: Wtedy zadowolona odchodziła :ryk:

Ale fajnie - sama przychodzi i prosi o odgazowanie :lol: Mądra koteńka :lol:

vega013

Post » Czw lis 11, 2010 20:22 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi - polowanie (fotostory str. 86) :))

vega013 pisze:
KAsia Amy pisze:

Właśnie.

Ale fajnie - sama przychodzi i prosi o odgazowanie :lol: Mądra koteńka :lol:

Bardzo mądra :mrgreen:
Wszystkie koty są mądre, tego mnie nauczyły moje :kotek:

KAsia Amy

[poprzednia][następna]