Moja gromadka - maluszki jak z bajki, 6 lat z Marchewką :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 05, 2010 17:06 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Obrazek Obrazek

A to fotka Klocka i Yasminki - w podbieraku. Klocek usiłował się TEŻ zmieścić.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon kwi 05, 2010 17:20 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

anita5 pisze: Kilka fotek Alfredzika, który dziś oszalał z miłości do mahob. Jeszcze czegoś takiego nie widziałam. Starał się o względy z ogromną determinacją.

Było zakneblować, zapakować i (pod)rzucić do samochodu. No przecież nie wracaliby, coby oddać? A jako gratis poszedłby Srebrny 8)

Do Ruchu Obrony Srebrnego mogę się zapisać choćby zaraz :mrgreen:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon kwi 05, 2010 19:05 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Klocek deczko duży 8O :ryk: :ryk: :ryk:

Alfredzik cudny :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Za zdrówko wszystkich jak zawsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon kwi 05, 2010 19:09 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

EwKo pisze:
anita5 pisze: Kilka fotek Alfredzika, który dziś oszalał z miłości do mahob. Jeszcze czegoś takiego nie widziałam. Starał się o względy z ogromną determinacją.

Było zakneblować, zapakować i (pod)rzucić do samochodu. No przecież nie wracaliby, coby oddać? A jako gratis poszedłby Srebrny 8)

Do Ruchu Obrony Srebrnego mogę się zapisać choćby zaraz :mrgreen:

EwKo - Srebrny został jako świąteczna pieczeń skonsumowany dzisiaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Grzeczny czy nie - smaczny na pewno :wink:

A Alfredzik się zakochał na zabój 8) Aż Malutki był zazdrosny... :lol:

My dziękujemy za ten dzień - mimo deszczu tak dobrze spędzony. Co złego to nie my :wink: :D

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon kwi 05, 2010 19:56 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

mahob pisze:Do Ruchu Obrony Srebrnego mogę się zapisać choćby zaraz :mrgreen:

EwKo - Srebrny został jako świąteczna pieczeń skonsumowany dzisiaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:D

zazdroszczę kulinarnych smakołyków w postaci Srebrnego :mrgreen:
Dostało się Wam udko? ogonek? :mrgreen:

My tu haha hihi a jeszcze troszkę i Anitka będzie musiała pokazać fotkę Srebrnego na tle gazety z jakąś aktualną datą :mrgreen:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon kwi 05, 2010 20:17 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

W dobie photoshopa :?: :roll:

Fajnie, że takie miłe spotkania, które mogą rozproszyć chmury i deszcz :)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto kwi 06, 2010 7:18 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Sreberko może po jakiejś szkole aktorkiej albo to samorodny talent jest, tak czy siak umie chłopak manipulować Dużymi :mrgreen: :ryk: :ryk: :mrgreen:
Za gromadkę nieustające :ok: :ok: :ok: :ok:
i ... wesołego PO świętach :D
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto kwi 06, 2010 7:44 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

mahob pisze: Srebrny został jako świąteczna pieczeń skonsumowany dzisiaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A ja do końca wierzyłam, że ocaleje... Biedny skonsumowany Srebrny :wink: Ciekawe, które futerko trafi na ruszt w następnej kolejności :roll:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto kwi 06, 2010 8:46 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Srebrny był niesamowity, kiedy przyszedł do mnie, wskoczył na kolana i tak spojrzeliśmy sobie w oczy: przy czym nie bardzo wiedziałam, gdzie mam patrzeć: biedny jest z tymi ślepkami. I jeszcze wszyscy po nim jeżdżą :crying: I na pieczyste chcą przerabiać :crying: on taki... po prostu... żywy chłopak jest :crying:

EwKo

Post » Wto kwi 06, 2010 8:49 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Żywy, żywy...dosłownie i w przenośni :wink: :mrgreen:
Ale przy nas też był grzeczny. Na kolanka Tż-towi wlazł i wogóle się bardzo ładnie prezentował.
Do kubka z herbatą zaglądał uporczywie. Cytryna go nie odstraszała wcale! :wink: 8)
Wogóle te koty...cuda takie, ze ach! i och! :D

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto kwi 06, 2010 8:59 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Anita powinna jakieś turnusy terapeutyczne otworzyć: dzionek pośród kotów.
I już odróżniam Lucka od Elelego (no dobra, odmieniowywać to jego imienia nie bardzo potrafię :twisted: ) :dance2: I jestem zabujana w seledynowych ślepkach Lucynka i Czapsi, i w nosku Lili, a Benię - kiedy już mi się wydawało, że ją rozpoznaję - pomyliłam z Klockiem. Nie ogarniam biało - burych :twisted:

Mahob, wstępujesz do ROS (Ruchu Obrońców Srebrnego)? 8)
Srebrny - najbardziej oczerniony kocurek na forum...
:crying:

EwKo

Post » Wto kwi 06, 2010 9:30 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

EwKo pisze:Anita powinna jakieś turnusy terapeutyczne otworzyć: dzionek pośród kotów.
I już odróżniam Lucka od Elelego (no dobra, odmieniowywać to jego imienia nie bardzo potrafię :twisted: ) :dance2: I jestem zabujana w seledynowych ślepkach Lucynka i Czapsi, i w nosku Lili, a Benię - kiedy już mi się wydawało, że ją rozpoznaję - pomyliłam z Klockiem. Nie ogarniam biało - burych :twisted:

Mahob, wstępujesz do ROS (Ruchu Obrońców Srebrnego)? 8)
Srebrny - najbardziej oczerniony kocurek na forum...
:crying:

ho, ho, ho, chyba się Anitce kłopoty szykują 8O :? :wink: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto kwi 06, 2010 9:35 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Jak po świętach?
Czyżby Srebrny okazał się zbyt ciężkostrawny? :mrgreen:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto kwi 06, 2010 10:42 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Ogólnie odpowiem tak: Srebrny ma się dobrze i śpi teraz w łóżku. :mrgreen: Czy ktoś mi wierzy? 8)

Z Gwiazdeczką coraz gorzej, dziś jedziemy do weta. Bardzo, bardzo się martwię.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto kwi 06, 2010 10:47 Re: Moja gromadka - Kituś gorzej :((, a Gwiazdeczka chora :((

Najmocniejsze kciuki za Gwiazdeczkę :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]