Hannah12 pisze:A ja na Polsacie film oglądam
A co fajnego?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Hannah12 pisze:A ja na Polsacie film oglądam
A co fajnego?
kalair pisze:Ufff..uporałam się z domkiem..
Nie umyłam podłogi w jednym pokoju! Trudno,nie chce mi się już!
żeby mieć potem problem ze zmywaniem podłog?moś pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A ja na Polsacie film oglądam
A co fajnego?
ja tez to ogladam, nie zauwazylam tytulu ale jakas cudzoziemka chce kupic dom w Toskanii
moś pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A ja na Polsacie film oglądam
A co fajnego?
ja tez to ogladam, nie zauwazylam tytulu ale jakas cudzoziemka chce kupic dom w Toskanii
moś pisze:kalair pisze:Ufff..uporałam się z domkiem..
zamień sie ze mna na te dwa pokoje z kuchnia
pluszak pisze:żeby mieć potem problem ze zmywaniem podłog?moś pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A ja na Polsacie film oglądam
A co fajnego?
kalair pisze:Hannah12 pisze:A ja na Polsacie film oglądam
A co fajnego?
kalair pisze:pluszak pisze:żeby mieć potem problem ze zmywaniem podłog?moś pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A ja na Polsacie film oglądam
A co fajnego?
![]()
![]()
![]()
No niemyśli kobitka..
Hannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A ja na Polsacie film oglądam
A co fajnego?
Lekkie i przyjemne Pod słońcem Toskanii.
Hannah12 pisze:kalair pisze:pluszak pisze:żeby mieć potem problem ze zmywaniem podłog?moś pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A ja na Polsacie film oglądam
A co fajnego?
![]()
![]()
![]()
No niemyśli kobitka..
Jak sie ma na dom w Toskanii to sie ma też na obsługę domu
pluszak pisze:żeby mieć potem problem ze zmywaniem podłog?moś pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A ja na Polsacie film oglądam
A co fajnego?
w sam raz żeby sie 5 razy na TŻ obrazićmoś pisze:pluszak pisze:żeby mieć potem problem ze zmywaniem podłog?moś pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A ja na Polsacie film oglądam
A co fajnego?
Do tego jeszcze nie doszla chyba, na razie sie degustuje piecioma sypialniami
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Ufff..uporałam się z domkiem..
zamień sie ze mna na te dwa pokoje z kuchnia
Zapraszam na test! Posprzątasz tak...z rok..a potem zdecydujesz!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 92 gości