Marcelibu pisze:Jest dobrze, Kochani!!!!
I to pisała sama Marcelibu

Bez pistoletu?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Marcelibu pisze:Jest dobrze, Kochani!!!!
I to pisała sama Marcelibu![]()
Bez pistoletu?
Aleksandra59 pisze:
Marclibu - a co na wet M.
Nie wiemy tak do końca, czy obniżenie potasu nastąpiło z powodu podania sterydu. Trzeba iść do prof. Lechowskiego - tylko on robi testy, które mogą to potwierdzić lub zaprzeczyć. To choroba Edisona, o której wspominała Nan - związana z wydzielaniem hormonów dokrewnych (nadnercza). To już poważna sprawa, zwykły wet jest za krótki, żeby poprowadzić odpowiednio zwierzaka. Jeszcze będą z nią dziś wieczorem rozmawiać, żeby wyraziła ostatecznie swoją opinię.
casica pisze:Miałam się juz tutaj nie odzywać, ale nie zdzierżyłam
Marcelibu sama napisałaś kilka postów temu, że jest ok.
A teraz znowuNie wiemy tak do końca, czy obniżenie potasu nastąpiło z powodu podania sterydu. Trzeba iść do prof. Lechowskiego - tylko on robi testy, które mogą to potwierdzić lub zaprzeczyć. To choroba Edisona, o której wspominała Nan - związana z wydzielaniem hormonów dokrewnych (nadnercza). To już poważna sprawa, zwykły wet jest za krótki, żeby poprowadzić odpowiednio zwierzaka. Jeszcze będą z nią dziś wieczorem rozmawiać, żeby wyraziła ostatecznie swoją opinię.
Czy to oznacza, że będziesz mu znowu na siłę szukała kolejnej choroby? Czemu nie weźmiesz pod uwagę opcji, że w tym badaniu, przy fatalnym wyniku potasu był błąd? Jeszcze w kontekście tych opóźnień w przekazywaniu krwi, co wyszło na jaw dzisiaj. Już postawiłaś diagnozę, że to choroba Edisona? Czemu nie pozwolisz Meo w spokoju cieszyć się życiem i domem, to jakiś horror.
Aleksandra59 pisze:A JAK JA SIĘ CIESZĘ![]()
![]()
Marclibu - a co na wet M.
villemo5 pisze:Marcelibu pisze:Jest dobrze, Kochani!!!!
I to pisała sama Marcelibu![]()
Bez pistoletu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 27 gości