madrugada pisze:Tyle, ile potrzeba
czyli nadal 4

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Tyle, ile potrzeba
Nul pisze:Pięć i pół
mir.ka pisze:Koty miały ostatnio fajny apetyt , jadły 5 razy dziennie, a nie jak zwykle 4, niestety dzisiaj zmieniły zdanie i co dam to niedobre, poskubią trochę i zostawiająNiedługo pora następnego karmienia , dostaną mus z królika, może to nareszcie zjedzą, bo wczoraj był pyszny po dłuższej przerwie z powodu braku w zooplusie. Ale to było wczoraj, kiedy apetyt jeszcze dopisywał.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Koty miały ostatnio fajny apetyt , jadły 5 razy dziennie, a nie jak zwykle 4, niestety dzisiaj zmieniły zdanie i co dam to niedobre, poskubią trochę i zostawiająNiedługo pora następnego karmienia , dostaną mus z królika, może to nareszcie zjedzą, bo wczoraj był pyszny po dłuższej przerwie z powodu braku w zooplusie. Ale to było wczoraj, kiedy apetyt jeszcze dopisywał.
Jak widzę ile razy karmisz koty to ja moje głodzę![]()
Daje im 3 razy dziennie a i to nie zawsze zjedzą.
jolabuk5 pisze:Ja staram się, zeby stale było suche, wtedy koty mają co podjeść między posiłkami
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Ja staram się, zeby stale było suche, wtedy koty mają co podjeść między posiłkami
Pusia nie je suchego a Zuzia dostaje okazjonalnie jako przekąskę.
aga66 pisze:Zazdroszczę apetytu kociego.
jolabuk5 pisze:Tez bym chciała, żeby moje miały apetyt!
Z ptzrkąsek liofilizowanych moje wolą to (tez z kurczakiem):
https://www.zooplus.pl/shop/koty/przysm ... kot/676479
Spróbuj kiedyś, moze Twoimteż zasmakuje!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 137 gości