Fajnie jak tak w pracy ognisko można sobie zrobić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Senanta pisze:
Januszku gotujesz zupę w dużym garze ale taką treściwą z dużą ilością mięsa, gęstą najlepiej z ryżem, po wystygnięciu porcjujesz do litrowych słoików i do lodówki.
Odgrzanie takiej zupy to minuty a pożywne jedzonko masz na kilka dni. Niektórzy gotują tak aby mieć w lodówce dwa rodzaje zupy, bo lubią mieć wybór.
izka53 pisze:meg11 pisze:januszek pisze:Ale dzięki za troskę
Ekhm![]()
My siem o kotecki raczej martwimy
![]()
![]()
![]()
![]()
i to się nazywa słynna miauowa ępatia
meg11 pisze:januszku potraktuj zarówno mój jak i Izy wpis z HUMOREM.
Bo tak zostały napisane![]()
![]()
januszku prawicowy wątasek jest dla niektórych ULUBIONYM w tym mua![]()
![]()
![]()
![]()
januszek pisze:meg11 pisze:januszku potraktuj zarówno mój jak i Izy wpis z HUMOREM.
![]()
![]()
![]()
![]()
Spokojnie ,ja wszystkie wpisy traktuję z przymrużeniem oka![]()
No u mnie zrobiło się ciemno ,wieje i grzmi ,chyba będzie burza.
Nic , trzeba jechać do sklepu po taki foliowy płaszcz , bo nocązmoknę jak będę czekał na ten kwiat....
Odebrałem wyniki panelu gastrycznego Miśki , jest ok, pierwszego lipca ma termin na usunięcie zepsutego zęba i czyszczenie pozostałych. Bo wali jej z mordy jakby tam coś zdechło.
meg11 pisze:januszek pisze:meg11 pisze:januszku potraktuj zarówno mój jak i Izy wpis z HUMOREM.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nic , trzeba jechać do sklepu po taki foliowy płaszcz , bo nocązmoknę jak będę czekał na ten kwiat....
Odebrałem wyniki panelu gastrycznego Miśki , jest ok, pierwszego lipca ma termin na usunięcie zepsutego zęba i czyszczenie pozostałych. Bo wali jej z mordy jakby tam coś zdechło.
Proponuje usunąc wszystko co się da, mój Łaciuś miał kilka razy czyszczone zęby bo kamień powracał-tylko kasa wywalona w bloto-usunęlam i z głowy obgryzanie rączek od pokrywek czy uchwytów od lodówki.Jeżeli kamień powraca-usunąć.
madrugada pisze:meg11 pisze:januszek pisze:meg11 pisze:januszku potraktuj zarówno mój jak i Izy wpis z HUMOREM.
![]()
![]()
![]()
![]()
Proponuje usunąc wszystko co się da, mój Łaciuś miał kilka razy czyszczone zęby bo kamień powracał-tylko kasa wywalona w bloto-usunęlam i z głowy obgryzanie rączek od pokrywek czy uchwytów od lodówki.Jeżeli kamień powraca-usunąć.
Też tak uważam - Nolina ma tylko dwa dolne kły i całkiem dobrze sobie radzi - tylko, że koszt może być niebotyczny
Silverblue pisze:Doczytałam co czitka pisze, mogę siedzieć nago
czitka pisze:Ja idę, jest czas do pierwszego piania koguta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości