Anna2016 pisze:Dobrego dnia Nolinko i Kolonistki
Dziękujemy Aniu, też życzymy miłego dnia i udanej wycieczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Dobrego dnia Nolinko i Kolonistki
jolabuk5 pisze:No, to już połowa pobytu za Wami!
A przy okazji masz dowód, że - jakby było trzeba - Nolinkę można dokocić
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:No, to już połowa pobytu za Wami!
A przy okazji masz dowód, że - jakby było trzeba - Nolinkę można dokocić
Opcja dokocenia nie wchodzi w grę. Teraz już dokładnie wiem, dlaczego chcę mieć tylko jednego kota
MB&Ofelia pisze:Moja koleżanka z pracy nie miała zamiaru się dokacać, a w tej chwili ma 3 koty.
Ostatni nabytek z akcji ratunkowej w wykonaniu córki tejże koleżanki (wiejska znajda, szkielet obciągnięty skórą i z obróżką wrośniętą w ciało)
Nul pisze:Super, że się kolonistki „doNolisiowały”!
MB&Ofelia pisze:U mnie w tej chwili spokój, bo pannice śpią, wcześniej były galopady i dzikie miauki Ofelii.
Ciekawe czy Nolisia będzie tęskniła za koleżankami, jak już wyjadą, czy ucieszy się, że znów ma dom i Dużą tylko dla siebie?
Anna2016 pisze:Miau Nolinko, fajnie że tak się dogadujecie z Kolonistkami, za dobrą resztę pobytu![]()
Zunia
ps duża dziękuje za życzenia, było ok
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:U mnie w tej chwili spokój, bo pannice śpią, wcześniej były galopady i dzikie miauki Ofelii.
Ciekawe czy Nolisia będzie tęskniła za koleżankami, jak już wyjadą, czy ucieszy się, że znów ma dom i Dużą tylko dla siebie?
Nolina, gdy była sama, też uskuteczniała galopady. Foka i Klusia, w ubiegłych latach, taż przebiegały z jednego końca mieszkania na drugi. Teraz, kiedy są we trzy, jest spokój. O tych nielicznych sykach nie warto wspominać.
Nie sądzę, żeby Noliśka tęskniła za koleżankami, gdy już wyjadą. Raczej będzie tęskniła za ich miskami
Nul pisze:madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:U mnie w tej chwili spokój, bo pannice śpią, wcześniej były galopady i dzikie miauki Ofelii.
Nolina, gdy była sama, też uskuteczniała galopady. Foka i Klusia, w ubiegłych latach, taż przebiegały z jednego końca mieszkania na drugi. Teraz, kiedy są we trzy, jest spokój. O tych nielicznych sykach nie warto wspominać.
Nie sądzę, żeby Noliśka tęskniła za koleżankami, gdy już wyjadą. Raczej będzie tęskniła za ich miskami
Dobre!
Biedna wygłodzona Nolisia
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:U mnie w tej chwili spokój, bo pannice śpią, wcześniej były galopady i dzikie miauki Ofelii.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 79 gości