Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Puszczalam myszke i puszczalam, smialam sie z min kotkow az zajarzyly ze to fajna zabawa. Niestety dlugo nie trwala, dziewczyny sie pobily i koniec zabawy. Ide spac, do jutra.
klaudiafj pisze:Gosiagosia pisze:Puszczalam myszke i puszczalam, smialam sie z min kotkow az zajarzyly ze to fajna zabawa. Niestety dlugo nie trwala, dziewczyny sie pobily i koniec zabawy. Ide spac, do jutra.
![]()
![]()
![]()
Uwielbiam Twoje zwięzłe wypowiedzi
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Gosiagosia pisze:Puszczalam myszke i puszczalam, smialam sie z min kotkow az zajarzyly ze to fajna zabawa. Niestety dlugo nie trwala, dziewczyny sie pobily i koniec zabawy. Ide spac, do jutra.
![]()
![]()
![]()
Uwielbiam Twoje zwięzłe wypowiedzi
![]()
![]()
![]()
Hahaha no tez sie uśmiałam
lilianaj pisze:Mam nadzieję, że gdy emocje, które wzbudziła sprawa myszki już opadły, kocie animozje poszły w niepamięć.
barbarados pisze:Trzeba więcej myszek
Gosiagosia pisze:lilianaj pisze:Mam nadzieję, że gdy emocje, które wzbudziła sprawa myszki już opadły, kocie animozje poszły w niepamięć.
Niby tak ale zauwazylam ze Migotka zrobila sie awanturna i jak tylko moze to dolozy Hugciowi lub Pusi i szybko ucieka udajac ze to nie ona. Jest taka szybka jak perszing, ze nawet ja ogladam sie zdziwiona![]()
Moze bierze odwet za zle traktowanie kiedy do nas przydzla i chciala sie zaprzyjaznic a ta dwojka ja zastraszala i nie pozwolila nawet wejsc do kuwety.
Gosiagosia pisze:No faktycznie dawno nie była, ale mnie się wydaje że jej te bęcki to forma obrony. Hugo nadal jej za bardzo nie toleruje, nie bije jej ale tak się jakoś na nią patrzy że ona się boi. Pusię toleruje czasami nawet umyje jej łepek. Wydaje mi się że to taka pokazówka siły i sprytu.![]()
Kotimont pisze:Gosiagosia pisze:No faktycznie dawno nie była, ale mnie się wydaje że jej te bęcki to forma obrony. Hugo nadal jej za bardzo nie toleruje, nie bije jej ale tak się jakoś na nią patrzy że ona się boi. Pusię toleruje czasami nawet umyje jej łepek. Wydaje mi się że to taka pokazówka siły i sprytu.![]()
Czy ja już mówiłam, że Hugonek moim faworytem jest?
Kotimont pisze:Gosiagosia pisze:No faktycznie dawno nie była, ale mnie się wydaje że jej te bęcki to forma obrony. Hugo nadal jej za bardzo nie toleruje, nie bije jej ale tak się jakoś na nią patrzy że ona się boi. Pusię toleruje czasami nawet umyje jej łepek. Wydaje mi się że to taka pokazówka siły i sprytu.![]()
Czy ja już mówiłam, że Hugonek moim faworytem jest?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 55 gości