Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Muszę poprosić tatę coby mnie rano obudził. Z niego niezawodny budzik. Będzie dzwo`nił do `u`pa`dłe``````o aż nie ```````````````````````````````````odbiorę ( Pola dołączyła sie do pisania )
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Muszę poprosić tatę coby mnie rano obudził. Z niego niezawodny budzik. Będzie dzwo`nił do `u`pa`dłe``````o aż nie ```````````````````````````````````odbiorę ( Pola dołączyła sie do pisania )
to najbardziej niezawodne budzenie, wiesz o tym
MB&Ofelia pisze:A Zuzia i Pola nie chcą pomóc w budzeniu?![]()
Ech, te koty! Jak nie trzeba, to budzą człowieka o świcie, a jak trzeba, to same smacznie chrapią
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Muszę poprosić tatę coby mnie rano obudził. Z niego niezawodny budzik. Będzie dzwo`nił do `u`pa`dłe``````o aż nie ```````````````````````````````````odbiorę ( Pola dołączyła sie do pisania )
Mój tata ?
Owszem jest lepszy od budzika.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Muszę poprosić tatę coby mnie rano obudził. Z niego niezawodny budzik. Będzie dzwo`nił do `u`pa`dłe``````o aż nie ```````````````````````````````````odbiorę ( Pola dołączyła sie do pisania )
Mój tata ?
ty też![]()
chyba pamiętasz?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Muszę poprosić tatę coby mnie rano obudził. Z niego niezawodny budzik. Będzie dzwo`nił do `u`pa`dłe``````o aż nie ```````````````````````````````````odbiorę ( Pola dołączyła sie do pisania )
Mój tata ?
ty też![]()
chyba pamiętasz?
Tak choć teraz wydaje mi się to tak dalekie i nie realne.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Muszę poprosić tatę coby mnie rano obudził. Z niego niezawodny budzik. Będzie dzwo`nił do `u`pa`dłe``````o aż nie ```````````````````````````````````odbiorę ( Pola dołączyła sie do pisania )
Mój tata ?
ty też![]()
chyba pamiętasz?
Tak choć teraz wydaje mi się to tak dalekie i nie realne.
MB&Ofelia pisze:A Zuzia i Pola nie chcą pomóc w budzeniu?![]()
Ech, te koty! Jak nie trzeba, to budzą człowieka o świcie, a jak trzeba, to same smacznie chrapią
agusialublin pisze:Ewuś to ja Ci podeślę moje budziki![]()
Pysion będzie Ci buzię lizał do upadłego a Gumiś ciągnął za włosyobudzisz się migiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 34 gości