Hej Janinko

Ja nie cierpię takich wizyt, więc ich unikam - zawsze wymówka się znajdzie

Dobrze, że koty pouciekały. Ktoś mi kiedyś powiedział, że u obcego dziecka może Cię wiele drażnić, ale u swojego nie będziesz tak reagować - jak przy kotach tak to sobie tłumaczę

Arabska żona - słyszałam o tym, tytuł brzmi ciekawie

Choć Arabów mam już powyżej dziurek w nosie ;p A ostatnio wyszłam w Agorze z H&M chyba i weszłam w grupę ze 20 muzułmanów (uroda jak syryjczycy) - sami faceci po 20-25 lat szli przez Agore. Popatrzyliśmy się na siebie z m. i mówimy - już przyjechali

Nie wiem kto to i skąd to

ale na pewno to nie Ci z tv, bo za wcześnie na to, ale takich obrazków można się wkrótce spodziewać - ale oby nie.
Jak w Warszawie było - widziałam fotki na fb

Jak kicie? Kiedy rzucasz mieszkaniem w Bytomiu i zamykasz ostatecznie za sobą drzwi i idziesz na swoje? Na pewno już wigilię będziesz spędzała u siebie

Widziałam Twoje cegły na ścianie - gdzie kupowałaś? Wymyśliłam co zrobić z tymi moimi drapaczami - już są dwa Kitusia i Tosia. Widziałam takie płyty ala cegły białe, może kiedyś sobie takie kupię, bo są cienkie i na dole ściany w przedpokoju wykleje te cegły gipsowe a nie papierowe, tylko że nie widziałam takich porządnych w naszych marketach tylko w sieci :/