Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jou pisze:A ja kiedys bede sie tarzac w czarnych kotach bo bede ich miec milion!!!![]()
klaudiafj pisze:Hej Martuś
Co do tych szparagów to nigdy nie robiłam żadnych i nie jadłam żadnych :/
40 km przejechaliście? Ile h Wam to zajęło? Ja raz tyle zrobiłam na rajdzie nocnym i myślałam, że umrę :/ Ale satysfakcja była nieziemskaMusieliście jeździć jak już było ciemno - zrobił mi się smak na nocną przejażdżkę
Jak Twoja dieta? Trzymasz się jej? Piłaś piwo ;p Może lepiej przystosować się do diety, którą będziesz mogła ciągle utrzymywać - czyli tylko ograniczyć posiłki, a wtedy i na piwko i na szarlotkę mamy będziesz mogła sobie pozwolićJa się do tego zabieram, choć najgorsze wieczory. Wieczorami jem jak smok :/ Takie włoskie życie - w dzień tak sobie a na wieczór mam brzuch bez dna :/ Bynajmniej ja uważam, że nikt nie utyje od jednego kawałka szarlotki mamy
Ja dziś piekę piwoszki - widziałam to w tv w programie kulinarnym i mam ochotę na takie ciasteczka. Tylko, pewnie narypię się przy tym a mój m. zje wszystko do jednej kawy Ooo też tak masz ze swoim m?
Jesz zupę dyniową? Ja uwielbiam - można się najeść
Podniebienie jak tralalalaU mnie zabobon się zgadza - Tosia to mały Czort
Ale czytałam ostatnio czemu ludzie nie chcą czarnych kotów - nie dlatego, że przynoszą pecha lecz dlatego, że kojarzą im się z leniwym i marudnym Bonifacym z bajki - i takiego nie chcą. I też dlatego chcą rude koty, bo Garfild był taki towarzyski - paranoja :/
Aia pisze:Jou, a pokażesz jak taki rower wygląda
Moli25 pisze:o mój brat ma taki rower Kira![]()
ja mam górski ,wszędzie nim smigam![]()
Ale dziś na rolki chyba znów pojdemoże 25km zrobię?
uwielbiam sobie podnosić poprzeczki
![]()
Czy tylko ja się nie wysypiam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 62 gości