Sihaja pisze:Hejka![]()
Nie dostałam powiadomień od Was i myślała, że dziś też na wycieczce jesteście
Ja zaraz na koniki zmykam
Siedzimy jecze na zadkach Dorcia.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Hejka![]()
Nie dostałam powiadomień od Was i myślała, że dziś też na wycieczce jesteście
Ja zaraz na koniki zmykam
kalair pisze:Dlatego ja co roku nie wymieniam. Teraz poczekam na jakiegoś nowego lg bardziej niż g4, potem pomyślę. Żeby widzieć różnicę.. Bo jak wymieniasz samsungi np s3,s4,s5, s6..to bez sensu. Ale z s3 na s6 to ju'z z pewnoscią widać.
kalair pisze:klaudiafj pisze:Z naszej rozmowy wynika, że każda z nas chwali to co ma od lat:
Bożenka LG
Ania HTC
Ja Samsungi
Marta - nie wiadomo, wiadomo, że nie lubi Samsunga ;p
Więc wniosek z tego taki, że każda z nas znalazła firmę, która spełnia jej oczekiwania, a lata korzystania z jednej firmy przywiązały nas do niej i bardzo trudno nam się teraz przestawić na co innego
edit: miałam nowy LG ze sklepu gotówką 1200 zł, więc nie jakiś tandet, a tandetem się okazał, ale to było w zeszłym roku i już nie pamiętam nr., ale miał najlepsze recenzje ze wszystkich marek w tej cenie.
Klaudus, i htc! JAA swoją drogą,miałam i alcatela, dawno dawno, i samsunga, i sony, ale to stare modele, nie ma porównywać.
Marta ma chyba ajfona?
Caragh pisze:Samsungi to okropność. Już wolę LG lub HTC. Ale oczywiście moim faworytem są Sony, mają najlepsze aparaty, w końcu wieloletnie doświadczenie
Za to największe dziadostwo to iPhone. To dopiero przereklamowana tandeta. Nawet jakby mi ktoś za to płacił, nie chciałabym iShitu
klaudiafj pisze:kalair pisze:Dlatego ja co roku nie wymieniam. Teraz poczekam na jakiegoś nowego lg bardziej niż g4, potem pomyślę. Żeby widzieć różnicę.. Bo jak wymieniasz samsungi np s3,s4,s5, s6..to bez sensu. Ale z s3 na s6 to ju'z z pewnoscią widać.
Nie nie wymieniam takZawsze miałam z umową to tak średnio max co 1,5 roku wymieniałam. I to w salonie zawsze już były jakiś czas te telefony. Teraz raz jest taka sytuacja, że mam nowość. W abonamencie kosztuje kilka stówek z drogimi umowami. Dzięki temu wezmę tańszą umowę w końcu, może bez tel nawet, bo za drogi mam abonament. Bynajmniej nie było by mnie stać na ten tel w żadnym abonamencie póki co
Caragh aparaty to sony ma najgorsze i to wynika ze wszystkich testów, dlatego wybieram samsungi ;p
A tak na poważnie to wszystkie te aparaty są podobne i nie ma co kruszyć kopii, który lepszy bo każdy ma wady i zalety i są do siebie zblizone. A widać po wszystkim powyższym, że przyzwyczajenie robi swoje![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:kalair pisze:Marta ma chyba ajfona?
Of kors Apple![]()
![]()
Caragh pisze:Nie zgadzam się i tyle.
klaudiafj pisze:Ale zgadzasz się ze każda z nas chwali swoje, bo ma od lat dana markę i nie przekona się do innej, bo jesteśmy przywiązane do swojej markia tak jak mówię bez różnicy co się ma, wszystko dobre jak dobrze nam służy
MonikaMroz pisze:Hello
A ja mam zwykłego LG zdjęcia robi, gadać mogę i pisać. I do niczego więcej mi nie potrzebny
Dzień dobry kochane panienki![]()
![]()
klaudiafj pisze:Właśnie. Nie ważne jaki mam tel i tak z nim śpimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości