Moli ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 19, 2015 21:32 Re: Moli ♥

No pewnie,że widziałam,na bieżąco jestem,ale chcę jeszcze! :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lut 19, 2015 21:38 Re: Moli ♥

Cześ Martuś!! :)
Moli25 pisze:Obrazek
Moje raciczki kochane :1luvu:
Obrazek

Jaaaki skarbeczek :1luvu: :1luvu:

Ja tez w tym tygodniu do pracy na póżniej :ryk: :piwa: ( a i tak wstać nie moge 8O ) :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw lut 19, 2015 21:41 Re: Moli ♥

Obiecuje jutro. Bo rozkręcamy szafę na przedpokoju i NA PEWNO Molka będzie uczestniczyć w tym procesie. Gorzej jak będziemy kafelki klei a ta będzie skutecznie po tych nowo położonych biegać :ryk:
Dziś małżonek był na kontroli z Moli i weterynarz to wetka wzięła na ręce i mówi "Molisia Ty jesteś taka kochana,dawno takiego cudownego kotka nie widzialam" :1luvu: spacerowala z nią po gabinecie, kota zwiedzala i gruchala głośno- traktor mój mały
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lut 19, 2015 21:44 Re: Moli ♥

Ok Martuś,wytrzymam :mrgreen: :mrgreen: a że wetka zachwyca się Molusią,to mnie ani trochę akurat nie dziwi :D Kiedy płytki będziecie kładli na przedpokoju?. Aż mi głupio,u Was tak pięknie remont idzie do przodu,u mnie to porażka :(
Obrazek

aannee99

Post » Czw lut 19, 2015 21:45 Re: Moli ♥

kup zaprawę szybkoschnącą bo jak zacznie biegać bo świeżych zanim sie zwiążą do wszystko będzie do poprawki

Molisi już nic nie dolega?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lut 19, 2015 21:46 Re: Moli ♥

aannee99 pisze:Ok Martuś,wytrzymam :mrgreen: :mrgreen: a że wetka zachwyca się Molusią,to mnie ani trochę akurat nie dziwi :D Kiedy płytki będziecie kładli na przedpokoju?. Aż mi głupio,u Was tak pięknie remont idzie do przodu,u mnie to porażka :(

moje płytki do przedpokoju to już 5 lat czekają a do wc 4 :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw lut 19, 2015 21:47 Re: Moli ♥

Moje tapety do pokoiku z 10. Już raczej nie będa się nadawać. :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lut 19, 2015 21:49 Re: Moli ♥

kalair pisze:Moje tapety do pokoiku z 10. Już raczej nie będa się nadawać. :ryk:

a dlaczego ? niemodne?
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lut 19, 2015 21:49 Re: Moli ♥

Moli25 pisze:Obiecuje jutro. Bo rozkręcamy szafę na przedpokoju i NA PEWNO Molka będzie uczestniczyć w tym procesie. Gorzej jak będziemy kafelki klei a ta będzie skutecznie po tych nowo położonych biegać :ryk:
Dziś małżonek był na kontroli z Moli i weterynarz to wetka wzięła na ręce i mówi "Molisia Ty jesteś taka kochana,dawno takiego cudownego kotka nie widzialam" :1luvu: spacerowala z nią po gabinecie, kota zwiedzala i gruchala głośno- traktor mój mały

Oj nic dziwnego że pani wet się Molinką zachwyca :1luvu: A do tego jeszcze takie kochane i milutkie dzieciątko :1luvu:
Żeby moja tak kiedyś chociaż raz spokojnie w gabinecie siedziała :ryk: a małpka tylko wyczuje zapach i momentalnie agresor :ryk:
Obrazek

sistersy25

Post » Czw lut 19, 2015 21:51 Re: Moli ♥

mir.ka pisze:
kalair pisze:Moje tapety do pokoiku z 10. Już raczej nie będa się nadawać. :ryk:

a dlaczego ? niemodne?

A wiesz, że nawet nie, całkiem fajne, to lepsza tapetka. Ale zmieniła mi się koncepcja, nie chcę tapety. :lol:
Qrka, to 10 lat jednak! 8O Ale mamy taki ppokoik traktowany po macoszemu, wymaga remontu, ale potrzebny nie jest, więc ..stoi se, i służy jak składowisko.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lut 19, 2015 21:58 Re: Moli ♥

mir.ka pisze:kup zaprawę szybkoschnącą bo jak zacznie biegać bo świeżych zanim sie zwiążą do wszystko będzie do poprawki

Molisi już nic nie dolega?

Ten ból przy lewej nerce okazał się być chyba powiązaniem z przeziębieniem, bądź kupa która nie była oddawania przez 3 dni przez chorobę. Dziś kot szczęśliwy był u lekarza, gruchala, tulila się i pokazywała swoje wdzięki :201461
Za jakiś czas zadbamy siusiu, jeszcze raz krew dla świętego spokoju.

Póki co kot pije wodę jak szalony, aż oczom i uszom swoim nie wierze. W nocy takie chliptanie słychać ze aż się budzę z uśmiechem bo się nauczyła pić wodę :)
Obrazek

Moli25

Post » Czw lut 19, 2015 22:01 Re: Moli ♥

Martuś wiem o co chodzi :D Jak mi Lolka tak w nocy słodko siorba wodę to się zawsze przebudzam i się uśmiecham na nią patrząc :ryk:

Zbadać siusiu nie zaszkodzi - tak kontrolnie:)
Obrazek

sistersy25

Post » Czw lut 19, 2015 22:03 Re: Moli ♥

aannee99 pisze:Ok Martuś,wytrzymam :mrgreen: :mrgreen: a że wetka zachwyca się Molusią,to mnie ani trochę akurat nie dziwi :D Kiedy płytki będziecie kładli na przedpokoju?. Aż mi głupio,u Was tak pięknie remont idzie do przodu,u mnie to porażka :(

W sobotę :D ciągle się zastanawiam nad szafa do przedpokoju... mamy dwie wyceny, dwa projekty. Chodzi o wizualna stronę. Szafa będzie biała, bo idziemy w kolory sterylne raczej, bo za dużo kolorów juz mamy w mieszkaniu, a przedpokój ciemny to musimy rozjaśnić.
Opcja
1. Szafa drzwi białe pokryte szklem (świecące się bardzo w swietle jak to szklo)
2. Szafa biała z dwoma w pionie szybami takimi szarymi
Mam do jutra czas na zastanowienie się :D
Obrazek

Moli25

Post » Czw lut 19, 2015 22:10 Re: Moli ♥

Wybrałabym opcję pierwszą :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Czw lut 19, 2015 22:17 Re: Moli ♥