Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 21, 2015 11:27 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No właśnie próbuję mu urozmaicić :) A on z Bozity tylko tę wołowinkę zjada, nic więcej. A z rossmana to wiem, że niezbyt dobre jakościowo, ale żal mi go, żeby tylko ciągle to samo jadł, dlatego mu czasem kupuję. Czasami daję mu trochę Felixa, ale czytałam, że dodają cukru do tej karmy, więc tez nie bardzo mogę.... A nie było by żadnego problemu, gdyby kasy było więcej, a tak to i na cenę muszę patrzeć.
U nas słoneczko :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto lip 21, 2015 11:56 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ja też daję i drogie i tanie jedzonko. Najważniejsze jest urozmaicenie a nie cena ;) Fakt w Feliksie jest cukier, pisze to w składzie. Ale wiesz, ja kupuję Feliks z warzywami i np jak jest pomidor czy marchewka to w niej jest cukier - może to ten właśnie... nie wiem czy w samym mięsnym też jest cukier. A próbowałaś tego whiskasa? Ma kawałki mięsa i wiele smaków. I nie ma cukru, nie ma nic dziwnego w składzie. Ja też czasem kupowałam dla kociąt saszetki, bo są bardziej smakowite to może też spróbuj. :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lip 21, 2015 12:24 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

O dziwo whiskas ma niski indeks glikemiczny. Może mu spróbuję podać, zobaczymy, jak zareaguje cukier.

Sihaja

Post » Wto lip 21, 2015 15:33 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

:201461 :201461 dzień dobry
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lip 23, 2015 6:53 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzień dobry :)
U nas wszystko ok, chociaż kotki mogą być niezadowolone, bo ostatnio długo mnie w domu nie ma. Ech... lato jest tak krótkie, że staram się wykorzystywać pogodę. W Olsztynie rozpoczęły się Dni Folkloru, jak chcecie to tu filmik z parady na otwarcie: http://orientacja.pl/286494,Korowod-prz ... z3gayPrSQs
Jest też zespół z Cieszyna :)
Wczoraj byłam, występowały zespoły z Meksyku, Białorusi i Kostaryki. Robiłam zdjęcia, ale nie wiem, czy jakieś wyszły, jeszcze nie sprawdzałam. A te po zachodzie słońca to na bank rozmazane... Pięknie, kolorowo, lubię ten festiwal i staram się chodzić na koncerty co roku. Wczoraj był taki piękny, ciepły wieczór, że aż miło to wszystko było. A dziś pada deszcz i pewnie wieczorem trzeba będzie się dobrze ubrać, żeby wysiedzieć w amfiteatrze. A na południu ma być tak ciepło... i gdzie tu sprawiedliwość?

Sihaja

Post » Czw lip 23, 2015 12:32 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obejrzałam cały filmik :) Bardzo fajna parada, miałabym używanie :D Myslę sobie jaki białe kobiety są brzydkie, takie nijakie, aż tu nadszedł ostatni pochód a tam azjatki :201494 jaaakie piękneee :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To baw się dobrze :) Chętnie bym odwiedziła Olsztyn, kiedyś muszę się wybrać :)

klaudiafj

Post » Czw lip 23, 2015 12:37 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Zapraszam :)

Sihaja

Post » Czw lip 23, 2015 12:40 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Kiedyś pojedziemy z m. na Mazury, bo m, nie był. Europę zwiedził a Polski nie zna :/

klaudiafj

Post » Czw lip 23, 2015 12:41 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Doberek Kochane, nie trafiłam tutaj? 8O :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lip 27, 2015 17:58 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obecna!
Bardzo kocham Mazury, po prostu maja taki urok w sobie że ja mogłabym chyba tam zamieszkać :mrgreen:
Korzystaj z pogody, bo już kombajny widać a jak widać kombajny to już czuć jesień bardzo powoli :| :| :|
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon lip 27, 2015 18:48 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Moli25 pisze:Obecna!
Bardzo kocham Mazury, po prostu maja taki urok w sobie że ja mogłabym chyba tam zamieszkać :mrgreen:
Korzystaj z pogody, bo już kombajny widać a jak widać kombajny to już czuć jesień bardzo powoli :| :| :|

Nie strasz :strach: znowu trzeba nad prezentami świątecznymi myśleć :roll: :|

Hej Dorotko :) Co robiliście w weekend?

klaudiafj

Post » Pon lip 27, 2015 20:00 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hejka :)
W Weekend byliśmy an miejscu, w Olsztynie. W sobotę był finałowy koncert Dni Folkloru, a w od piątku do niedzieli były Dni Jakubowe, czyli coroczne święto Olsztyna. Narobiłam trochę zdjęć, ale nie mam kiedy ich zgrać do komputera i przejrzeć, prawdopodobnie mało wyjdzie ostrych, bo zespoły wiadomo w ruchu, tańcu, więc trudno było zrobić nieporuszone zdjęcia.... Ale działo się dużo, były koncerty, pokazy cyrkowe (bo Dni Jakubowe w tym roku były e temacie "Ale cyrk"), więc byli magicy, żonglerzy i kolorowe postaci na szczudłach, spektakle teatralne i różne inne atrakcje. Było fajnie i kolorowo. Nie wszystko jest a tych filmikach, ale jak ktoś chce to może sobie poprzeglądać, tam niżej jest i z Dni Folkloru.
http://www.olsztyn24.com/?m=376&k=27&id=904

Tymczasem zjadłam wegetariańską kolację. Chlebek ze smalczykiem i pomidorem. Smalec ze "smakowitej pajdy" - całkowicie na tłuszczach roślinnych, a smakuje wyśmienicie, ja kupuję ten z cebulką - uwielbiam, chociaż może i to nie za lekkie jak na kolację, ale miałam takiego smaka :)

Sihaja

Post » Pon lip 27, 2015 20:05 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

0,47 min na filmie - facet z czarnymi włosami - jaka koszulka! :D

To miałaś sporo wrażeń :)

klaudiafj

Post » Pon lip 27, 2015 20:07 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Klaudia, ale masz oko! :) No było fajnie, ja lubię takie imprezy, chociaż wiele rzeczy się na każdej powtarza to i tak lubię :)
Niżej na tej stronie są inne filmiki :)

Sihaja

Post » Pon lip 27, 2015 20:30 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Klaudia, ale masz oko! :) No było fajnie, ja lubię takie imprezy, chociaż wiele rzeczy się na każdej powtarza to i tak lubię :)
Niżej na tej stronie są inne filmiki :)

Fotograficzne ;p Nic mi się nie ukryję, każdy szczegół wyłapie a już sylwetki głów kocich to na bank :ryk:

klaudiafj

[poprzednia][następna]