barbarados pisze:jaki śliczny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzisiaj przysypany śniegiem
Moderator: Estraven
barbarados pisze:jaki śliczny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Myszolandia pisze:piękny dzwoneczek
ja u nas obserwuję jedną kępkę przebiśniegów,wczoraj je sfociłam
Siedzą sobie cały czas pod krzaczkiem
Nigdy nie mogę ich ucelować jak zaczynają kwitnąć,te pierwsze pączki mi umykają
AnnAArczyK pisze:U nas brzydko, zimne wietrzysko, i pewnie jeszcze nie mam kwiatkówchoć przyznaję, że nie chodziłam po ogrodzie i nie sprawdzałam
no dzisiaj czytałam,ze niefajna pogoda ma być w najbliższym czasie

klaudiafj pisze:Dziewczynki prześliczne!Puchate przytulanki, urocze
Piękna niespodzianka, taka mała kwiatuszka a tak raduje, prawda?
Nie wiem jak to się stało, że u Was tak ciepło - byłam na Świerklańcu i zmarzłam tak niemiłosiernie, że mi prawie skóra pękała i wiatrzysko jak nad BałtykiemPrzez moje brudne szyby w oknach inaczej się to prezentowało

feniks32 pisze:Tak, wiosnę już czuć w powietrzu a i te wczesne kwiatuszki, coś pięknego![]()
Pozdrawiamy

isabell36 pisze:hej Mireczko
u nas przebiśniegów i śnieżyczek mnóstwo już od ponad tygodnia wychodzą spod ziemi na skarpachwidać wiosnę chociaż dzisiaj to raczej zimą zawiewało

aannee99 pisze:Dzień dobry Mireczko![]()
Ewa L. pisze:Hej Mireczko!

Myszolandia pisze:tylko najgorsze to,ze dzisiaj czytałam,to jeszcze ma przyjść kawalek zimy
I jeszcze spóźnione 100 lat dla Tofikabom zapomniała

klaudiafj pisze:Hej Sosnowiec, u Was jakieś zamki się skrywają, donoszą mi na wątku?

Miraclle pisze:Witaj Mireczko![]()
![]()
Jaka fajna mysza do zabawy![]()
Elenia, dawno panienki nie było![]()
![]()
![]()
![]()

, czy ona kiedyś przestanie się bać wszystkiego?
, zaczęło grzmieć , błyskać i kocina znowu się schowała 
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Dziewczynki prześliczne!Puchate przytulanki, urocze
Nie wiem jak to się stało, że u Was tak ciepło - byłam na Świerklańcu i zmarzłam tak niemiłosiernie, że mi prawie skóra pękała i wiatrzysko jak nad BałtykiemPrzez moje brudne szyby w oknach inaczej się to prezentowało
a co oglądałaś w Świerklańcu? ja w Śląskim Ogrodzie jakiś czas temukupowałam roślinki do swojego ogródka, przecież jak przejeżdżałam obok to nie mogłam nie wstąpić
mir.ka pisze:witajcie w ten zimowy, biały dzionek![]()
wczoraj Elenka miała straszne przeżycia, czy ona kiedyś przestanie się bać wszystkiego?
![]()
przed południem przyjechał Pan wymienić mi toner i przy okazji wyczyścić drukarkę w ramach usługi dla stałych klientów![]()
Elenka tak się wystraszyła, bo przyszedł ktoś obcy i jeszcze hałasował, że uciekła tradycyjnie do piwnicy i nawet nie chała wyjść stamtąd na obiad, musiałam iść do niej z miseczką![]()
przed wieczorem znowu się zaczęło, zaczęło grzmieć , błyskać i kocina znowu się schowała
![]()
ale później już było dobrze, Duzy wymiział koteczkę (bo to jego kot) i jakoś jej przeszło
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Dziewczynki prześliczne!Puchate przytulanki, urocze
a co oglądałaś w Świerklańcu? ja w Śląskim Ogrodzie jakiś czas temukupowałam roślinki do swojego ogródka, przecież jak przejeżdżałam obok to nie mogłam nie wstąpić
Byłam na Chechle, ale szybko uciekłam do auta, potem w drodze na Świerklaniec oglądałam zamek jakiś, a potem wyszłam na Świerklańcu zrobiłam parę kroków i uciekłam do auta, bo nie dało się wytrzymać. Fakt, że sama ubrałam się za słabo
Tutaj ten zamek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=167690&start=390
A dziś znowu mamy zimę.. Myślałam, że takie roślinki to same rosną, bez sadzenia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Nestor95 i 8 gości