chodziłam za nimi z aparatem, żeby zrobić coś nowego i uciekają, albo odwracają się tyłem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:koty coś niechętne do pozowania po ostatniej sesji zdjęciowej![]()
chodziłam za nimi z aparatem, żeby zrobić coś nowego i uciekają, albo odwracają się tyłem
Miraclle pisze:mir.ka pisze:koty coś niechętne do pozowania po ostatniej sesji zdjęciowej![]()
Moje ostatnio też nie chcę pozować.
Powiedz kotu żeby grzecznie siedziałciekawe jak
AnnAArczyK pisze:A ja właśnie idę do ogródka, spróbować cyknąć jakąś fotkę Żuczkowi, kotom nie dam rady, nawet na siłę nie dają się wypchnąć za drzwi
Miraclle pisze:mir.ka pisze:koty coś niechętne do pozowania po ostatniej sesji zdjęciowej![]()
charm pisze:Miraclle pisze:mir.ka pisze:koty coś niechętne do pozowania po ostatniej sesji zdjęciowej![]()
to chyba plaga...
Guree odwraca się d... ogonkiem, a Beeju ociera się o aparat i o mnie jak tylko znajdę się w zasięgu ;)
i potem na moim wątku jest więcej zdjęć jedzenia niż kotówale jedzenie przynajmniej nie odwraca się tyłem jak chcę zrobić zdjęcie
Myszolandia pisze:Nooo !!!!!![]()
![]()
![]()
Hejka![]()
![]()
Spilett pisze:Głosowałaś już w łobuziakach, Miruś? Bo nie pomnę
Miraclle pisze:Na pewno będzie szał jak przyjdzie paczka![]()
Inspekcja, liczenie, próbowanie i karton![]()
![]()
![]()
![]()
Musi być szał
Ewa L. pisze:Cześć!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Fatka i 39 gości