Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MamaMeli pisze:Ofelka! Uważaj na siebie koniecznie! Takie rzeczy się czasami mogą przydarzywać kotowi że zupełnie nie można się spodziewać. Moja mami mnie dziś wzięła pod pachę i zamknęła się ze mną w takiej dużej szklanej klatce. Było tam troszku mokro i jakoś cała się nagle zrobiłam śliska i wszystko było śliskie. Troszkę płakusiałam ale tylko troszkę bo jestem przecież duża i nie wypada. Chciałam wyjść ale nie dało się wspinać po szkle, mami mnie głaskała a ja od tego głaskania byłam coraz mokrzejsza...Potem dała chrupeczki, ja musiałam się oczywiście po tym wszystkim dokładnie umyć, a teraz leżę na mami zawinięta w trzy kocyki i jest tak fajnie cieplutko. Tylko o co chodziło z tym głaskaniem w szklanej klatce?
Dyktatura pisze:Ale papryki już nie pokazałaś, a dla mojej synowej proszę zrobić w końcu szerszą balkonostradę
MaryLux pisze:To o co chodziło z tą szklaną klatką? Czy to przypadkiem nie podpada pod znęcanie się nad kotkiem?
Inka
MamaMeli pisze:MaryLux pisze:To o co chodziło z tą szklaną klatką? Czy to przypadkiem nie podpada pod znęcanie się nad kotkiem?
Inka
No właśnie nie wiem o co chodziło. Ale potem już mami nie kazała tam w tej klatce siedzieć, mocno przytulała i dziś też nie zabierała do klatki, no i mnie głaska i mówi że jestem mięciutka i pachnącatak jakbym wcześniej nie była. Ale dostałam nową piłeczkę i nowy domek (mami dostała ten fantastyczny domek od swojego tati, wyjęła tylko te rzeczy którymi mamusiowy tati go wypchał żeby się podczas wysyłki nie zniszczył (chyba jej się bardziej podobają te śmieci ze środka) i oddała mi cały, brązowy, kartonowy domek! Inka, co to jest znęcanie?
MaryLux pisze:MamaMeli pisze:MaryLux pisze:To o co chodziło z tą szklaną klatką? Czy to przypadkiem nie podpada pod znęcanie się nad kotkiem?
Inka
No właśnie nie wiem o co chodziło. Ale potem już mami nie kazała tam w tej klatce siedzieć, mocno przytulała i dziś też nie zabierała do klatki, no i mnie głaska i mówi że jestem mięciutka i pachnącatak jakbym wcześniej nie była. Ale dostałam nową piłeczkę i nowy domek (mami dostała ten fantastyczny domek od swojego tati, wyjęła tylko te rzeczy którymi mamusiowy tati go wypchał żeby się podczas wysyłki nie zniszczył (chyba jej się bardziej podobają te śmieci ze środka) i oddała mi cały, brązowy, kartonowy domek! Inka, co to jest znęcanie?
Znęcanie się to jest wtedy, jak ktoś kotku przykrość robi
Inka
Dyktatura pisze:"Żółta żaba" działać nie będzie bo trzeba zakładać konto premium a ono jest płatne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 1228 gości