Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szybenka pisze:Mamy problem
Alusal się nam kończy, a został wycofany z rynku (nie znam przyczyny).
U nas się sprawdził i teraz trzeba się przestawić na coś innego
szybenka pisze:Lek nie jest wycofany. Prawdopodobnie zaniechali produkcji albo wysyłają za granicę. Wydaje mi się, że to pierwsze.
Polujemy dalej.
Gdyby ktoś z odwiedzających nas miał możliwość zakupić Alusal, bezsmakowy do gryzienia (NIE DO SSANIA!!!), to będę wdzięczna, koszty z przesyłką zwrócęOpakowanie kosztuje 9-13 zł.
szybenka pisze:Do ssania jest o smaku miętowym, a od tego kot się strasznie pieniprzerabiałam, ale nie na Alusalu.
Do gryzienia jest bez smaku, rozkrusza się, dodaje do karmy i kota nie trzeba stresować - suuuper rozwiązanie.
szybenka pisze:Każda sztuka by się przydała, ale i tak muszę obmyślić coś w zastępstwie. Liczyłam, że wznowią produkcję, ale skoro nie, to inne wyjście trzeba znaleźć.
kussad pisze:U nas też niestety nie ma... ani zamówić nie mieli gdzie! Sprawdzałam w ZIKO, Aptekarz Warszawski... przy mnie dzwonił do hurtowni...
MaryLux pisze:Już jutro po południu wolne
Caragh pisze:MaryLux pisze:Już jutro po południu wolne
No proszę, takiej to dobrze![]()
Ineczka się pewnie cieszy, że Obsługa wcześniej do domu wróci
MaryLux pisze:Po czym na wieczór wybędzie z domu.
Taką wersję Barfa też czasem mamy.... i Chocusi bardzo się podoba ale... kość cielęca musi być dzielona bo miewa zaparciePatmol pisze:psy sobie same mielą kości -zębami
samoobsługa
tylko kości muszą być surowe
Czyli ma jakieś tajemne ciekawe planyMaryLux pisze:Caragh pisze:MaryLux pisze:Już jutro po południu wolne
No proszę, takiej to dobrze![]()
Ineczka się pewnie cieszy, że Obsługa wcześniej do domu wróci
Po czym na wieczór wybędzie z domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 29 gości