Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:Avian pisze:Cześć połamaniec!
Zrastasz się?
Ja też jakoś powoli
Ale w piątek trafiłam na innego chirurga, masakra, brrrrr! Musiał najpierw gazetę skończyć, a ja czekałam grzecznie przy jego biurku
Podobają się szaszłyczki ?Nawet wiem na kogo trafiłaś - dr R.Z., ogolony na łyso, okrągły na paszczy, jak w piątek to zarośnięty. Koooffffam go
miałam kiedyś z nim dyżur na SORze, nie zapomnę do końca życia. Ma specyficzne podejście,ale dobry jest w chirurgii twardej. Ej, nie Ty w Luboniu chodzisz...
Natomiast mój ortopeda, dr O. jest absolutnie fantastyczny i mimo specjalizacji wciąż przypomina stażystę, którego poznałam 10 lat temu. I nadal rumieni się na każdy żartobliwy komplement. Pielęgniarka jest perfekcyjna, jednej pacjentce rozcinała gips, mnie w tym czasie zaleciła pomoc służbie zdrowia i samodzielne rozpakowanie się z bandaży i łuski, wszystko w atmosferze żartu , luzu i profesjonalizmu.puszatek pisze:będziecie lata na miotłach po Poznaniu czy także dalej![]()
![]()
dzisiaj widziałam się z Alusią, Mirandą, Laną, Gajusiem i Anią![]()
![]()
![]()
pozdrawiam Izuniu![]()
Lecimy daleko , Basiu, ino wylot z Poznania, mietłę trza przejrzeć, co by nie szwankowała
A spotkania to Wam serdecznie i szczerze zazdraszczam.
I focha strzelam , że szaszłyki nie zrobiły wrażenia
izka53 pisze:Miruś, do wszystkiego można się przyzwyczaić![]()
A teraz z innej beczki.
http://www.tvn24.pl/kierowca-autobusu-p ... 71,s.html#
To moja wnuczka zemdlała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1188 gości