Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:witamy, z moim czarnym patyczakiemwygląda jakby jedzenie widział raz w tygodniu
izka53 pisze:Zuza, faktycznie , nudziłaś się w weekend, nic sie nie działo![]()
![]()
![]()
Co Cudaczka - on moze z tego łazikowania i łowów wyrosnąć. Teraz młody , pełen werwy, to się wyżywa.
A karac za to nie mozna , taka jego kocia natura, że łowić trzeba i Pańci łup w podzięce przynieść.![]()
Podziwiam niezmiennie Twoje fotki. Mnie bardzo brak aparatu z prawdziwego zdarzenia. Foty , robione telefonem, są do dooopy - zanim telefon zatrybi - model zmienia pozycje , albo i lokalizację. Zoom praktycznie nie istnieje
Wrzucanie to droga przez mękę. Bo ten telefon , który robi lepsze foty , nie moze porozumieć się z e starutkim lapkiem. Więc przerzucam foty na drugi telefon, kartę pamięci wkładam do lapka i dopiero mogę działac. Czasem zwyczajnie się nie chce
![]()
Cuuudna pogoda się zrobiła - wiadomo , mam nocki.
barbarados pisze:Zuziu , tyle przeżyć w jeden weekend . Nie zazdroszczę . Cieszę się , że już zdrowiejesz .![]()
Rambuś sie stara i całą rodzinę niedługo sam wyżywi . Cięzkie czasy wam nie straszne .
Foty super .![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości